Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ransdaal

Begrijp de huizenprijzen in Ransdaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ransdaal

Ransdaal is een plaats in de gemeente Voerendaal. Deze plaats telt volgens het CBS 12.380 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ransdaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 487.562 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 487.562
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Ransdaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ransdaal is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ransdaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ransdaal.

Woningen recent verkocht in Ransdaal

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ransdaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ransdaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ransdaal. Een eengezinswoning in Ransdaal komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ransdaal

In Ransdaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ransdaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ransdaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ransdaal

Starterswoningen in Ransdaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ransdaal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ransdaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ransdaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ransdaal

Wil je een huis kopen in Ransdaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ransdaal . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ransdaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ransdaal.

Bekijk alle koopwoningen in Ransdaal. Zoek je huurwoning in Ransdaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ransdaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ransdaal is 2.348 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.894 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ransdaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ransdaal vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ransdaal

Ransdaal bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.