Alle woningmarktinfo Kunrade in Voerendaal

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kunrade

Een eerste blik op Kunrade

Kunrade is een wijk in de plaats Voerendaal binnen de gemeente Voerendaal. Deze wijk telt volgens het CBS 3.430 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kunrade. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 409.630 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 409.630
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Kunrade

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kunrade is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kunrade moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kunrade.

Woningen recent verkocht in Kunrade

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kunrade. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kunrade.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kunrade. Een eengezinswoning in Kunrade komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kunrade

In Kunrade wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kunrade

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kunrade (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kunrade
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kunrade

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kunrade vergeleken met de Voerendaal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kunrade waar ligt dat?

Woningen te koop in Kunrade

Wil je een huis kopen in Kunrade? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kunrade . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kunrade alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kunrade.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kunrade. Zoek je huurwoning in Kunrade? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kunrade

Starterswoningen in Kunrade zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kunrade zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kunrade zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kunrade? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kunrade

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kunrade is 3.037 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.618 euro).

Leeftijden Kunrade

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kunrade vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kunrade

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kunrade? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kunrade

Kunrade Winthagen