logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Ransdaal in Ransdaal

Begrijp de huizenprijzen in Ransdaal Voerendaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ransdaal Voerendaal

Ransdaal is een wijk in de plaats Ransdaal binnen de gemeente Voerendaal. Deze wijk telt volgens het CBS 895 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ransdaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 451.221 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 451.221
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Ransdaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ransdaal is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ransdaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ransdaal.

Woningen recent verkocht in Ransdaal

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ransdaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ransdaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ransdaal. Een eengezinswoning in Ransdaal komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ransdaal

In Ransdaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ransdaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ransdaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Ransdaal

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ransdaal vergeleken met de Voerendaal en Nederland.

Huizenprijzen in Ransdaal Voerendaal

Starterswoningen in Ransdaal Voerendaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ransdaal Voerendaal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ransdaal Voerendaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ransdaal Voerendaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ransdaal Voerendaal

Wil je een huis kopen in Ransdaal Voerendaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ransdaal Voerendaal . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Ransdaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ransdaal.

Bekijk alle koopwoningen in Ransdaal Voerendaal. Zoek je huurwoning in Ransdaal Voerendaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ransdaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ransdaal is 2.806 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.743 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ransdaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ransdaal vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ransdaal

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ransdaal? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ransdaal

Ransdaal