Alle woningmarktinfo Ransdaal in Voerendaal

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Ransdaal

Een eerste blik op Ransdaal

Ransdaal is een wijk in de plaats Ransdaal binnen de gemeente Voerendaal. Deze wijk telt volgens het CBS 900 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ransdaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 482.111 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 482.111
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Ransdaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ransdaal is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ransdaal kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ransdaal

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ransdaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ransdaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ransdaal. Een eengezinswoning in Ransdaal komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ransdaal

In Ransdaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Ransdaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Ransdaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ransdaal
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Ransdaal

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ransdaal vergeleken met de Voerendaal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Ransdaal waar ligt dat?

Woningen te koop in Ransdaal

Wil je een huis kopen in Ransdaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ransdaal . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ransdaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ransdaal.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ransdaal. Zoek je huurwoning in Ransdaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ransdaal

Starterswoningen in Ransdaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ransdaal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ransdaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ransdaal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ransdaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ransdaal is 4.073 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.298 euro).

Leeftijden Ransdaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ransdaal vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ransdaal

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ransdaal? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ransdaal

Ransdaal