Alle woningmarktinfo Voerendaal in Voerendaal

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Voerendaal

Een eerste blik op Voerendaal

Voerendaal is een wijk in de plaats Voerendaal binnen de gemeente Voerendaal. Deze wijk telt volgens het CBS 3.130 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Voerendaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 348.482 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 348.482
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Voerendaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Voerendaal is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Voerendaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Voerendaal.

Woningen recent verkocht in Voerendaal

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Voerendaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Voerendaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Voerendaal. Een eengezinswoning in Voerendaal komt het meest (49%) voor. Daarna komt een portiekflat met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Voerendaal

In Voerendaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Voerendaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Voerendaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Voerendaal
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Voerendaal

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Voerendaal vergeleken met de Voerendaal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Voerendaal waar ligt dat?

Woningen te koop in Voerendaal

Wil je een huis kopen in Voerendaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Voerendaal . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Voerendaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Voerendaal.

Bekijk hier alle koopwoningen in Voerendaal. Zoek je huurwoning in Voerendaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Voerendaal

Starterswoningen in Voerendaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Voerendaal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Voerendaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Voerendaal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Voerendaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Voerendaal is 3.508 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.512 euro).

Leeftijden Voerendaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Voerendaal vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Voerendaal

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Voerendaal? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Voerendaal

Voerendaal Fromberg