logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Voerendaal in Voerendaal

Begrijp de huizenprijzen in Voerendaal Voerendaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Voerendaal Voerendaal

Voerendaal is een wijk in de plaats Voerendaal binnen de gemeente Voerendaal. Deze wijk telt volgens het CBS 3.100 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Voerendaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 418.377 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 418.377
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Voerendaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Voerendaal is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Voerendaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Voerendaal.

Woningen recent verkocht in Voerendaal

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Voerendaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Voerendaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Voerendaal. Een eengezinswoning in Voerendaal komt het meest (54%) voor. Daarna komt een portiekflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Voerendaal

In Voerendaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Voerendaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Voerendaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Voerendaal

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Voerendaal vergeleken met de Voerendaal en Nederland.

Huizenprijzen in Voerendaal Voerendaal

Starterswoningen in Voerendaal Voerendaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Voerendaal Voerendaal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Voerendaal Voerendaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Voerendaal Voerendaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Voerendaal Voerendaal

Wil je een huis kopen in Voerendaal Voerendaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Voerendaal Voerendaal . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Voerendaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Voerendaal.

Bekijk alle koopwoningen in Voerendaal Voerendaal. Zoek je huurwoning in Voerendaal Voerendaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Voerendaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Voerendaal is 2.849 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.127 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Voerendaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Voerendaal vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Voerendaal

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Voerendaal? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Voerendaal

Voerendaal Fromberg