Alle woningmarktinfo Gemeente Voerendaal

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Voerendaal

Een eerste blik op Voerendaal

Voerendaal is een gemeente in de provincie Limburg. Deze gemeente telt volgens het CBS 12.380 inwoners. Momenteel staan er 26 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Voerendaal. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 26
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 401.025
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Voerendaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Voerendaal is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Voerendaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Voerendaal.

Woningen recent verkocht in Voerendaal

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Voerendaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Voerendaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Voerendaal. Een eengezinswoning in Voerendaal komt het meest (68%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Voerendaal

In Voerendaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Voerendaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Voerendaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Voerendaal
Binnenring: Nederland

Voerendaal waar ligt dat?

Woningen te koop in Voerendaal

Wil je een huis kopen in Voerendaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Voerendaal . Er staan momenteel 26 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Voerendaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Voerendaal.

Bekijk hier alle koopwoningen in Voerendaal. Zoek je huurwoning in Voerendaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Voerendaal

Starterswoningen in Voerendaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Voerendaal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Voerendaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Voerendaal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Voerendaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Voerendaal is 2.933 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.734 euro).

Leeftijden Voerendaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Voerendaal vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Voerendaal

De gemeente Voerendaal telt 3 plaatsen.

Klimmen Ransdaal Voerendaal

Alle wijken van Voerendaal

Voerendaal bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.