Huizenmarkt Ubachsberg in Voerendaal (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ubachsberg

Woningmarkt Ubachsberg

Ubachsberg is een wijk in de plaats Voerendaal binnen de gemeente Voerendaal. Deze wijk telt volgens het CBS 1.495 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ubachsberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 335.069 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 335.069
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Ubachsberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ubachsberg is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ubachsberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ubachsberg.

Woningen recent verkocht in Ubachsberg

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ubachsberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ubachsberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ubachsberg. Een eengezinswoning in Ubachsberg komt het meest (77%) voor. Daarna komt een bungalow met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ubachsberg

In Ubachsberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ubachsberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ubachsberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ubachsberg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Ubachsberg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ubachsberg vergeleken met de Voerendaal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Ubachsberg waar ligt dat?

Woningen te koop Ubachsberg

Wil je een huis kopen in Ubachsberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ubachsberg . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ubachsberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ubachsberg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ubachsberg. Zoek je huurwoning in Ubachsberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ubachsberg

Starterswoningen in Ubachsberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ubachsberg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ubachsberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ubachsberg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ubachsberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ubachsberg is 2.048 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.245 euro).

Leeftijden Ubachsberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ubachsberg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ubachsberg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ubachsberg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ubachsberg

Ubachsberg Colmont