logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Ubachsberg in Voerendaal

Begrijp de huizenprijzen in Ubachsberg Voerendaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ubachsberg Voerendaal

Ubachsberg is een wijk in de plaats Voerendaal binnen de gemeente Voerendaal. Deze wijk telt volgens het CBS 1.560 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ubachsberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 380.261 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 380.261
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Ubachsberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ubachsberg is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ubachsberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ubachsberg.

Woningen recent verkocht in Ubachsberg

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ubachsberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ubachsberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ubachsberg. Een eengezinswoning in Ubachsberg komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ubachsberg

In Ubachsberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ubachsberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ubachsberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Ubachsberg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ubachsberg vergeleken met de Voerendaal en Nederland.

Huizenprijzen in Ubachsberg Voerendaal

Starterswoningen in Ubachsberg Voerendaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ubachsberg Voerendaal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ubachsberg Voerendaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ubachsberg Voerendaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ubachsberg Voerendaal

Wil je een huis kopen in Ubachsberg Voerendaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ubachsberg Voerendaal . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ubachsberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ubachsberg.

Bekijk alle koopwoningen in Ubachsberg Voerendaal. Zoek je huurwoning in Ubachsberg Voerendaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ubachsberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ubachsberg is 2.717 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.841 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ubachsberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ubachsberg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ubachsberg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ubachsberg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ubachsberg

Ubachsberg Colmont Mingersborg