Huizenmarkt Verspreide huizen Voerendaal in Ransdaal (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Voerendaal

Woningmarkt Verspreide huizen Voerendaal

Verspreide huizen Voerendaal is een wijk in de plaats Ransdaal binnen de gemeente Voerendaal. Deze wijk telt volgens het CBS 345 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Voerendaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 861.651 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 861.651
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Voerendaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Voerendaal is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Voerendaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Voerendaal.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Voerendaal

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Voerendaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Voerendaal.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Voerendaal. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Voerendaal. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Voerendaal komt het meest (47%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Voerendaal

In Verspreide huizen Voerendaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Voerendaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Voerendaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Voerendaal
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Voerendaal

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Voerendaal vergeleken met de Voerendaal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Voerendaal waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Voerendaal

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Voerendaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Voerendaal . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Voerendaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Voerendaal.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Voerendaal. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Voerendaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Voerendaal

Starterswoningen in Verspreide huizen Voerendaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Voerendaal zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Voerendaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Voerendaal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Voerendaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Voerendaal is 3.001 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.917 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Voerendaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Voerendaal vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Verspreide huizen Voerendaal

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Verspreide huizen Voerendaal? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Verspreide huizen Voerendaal

Verspreide huizen Voerendaal