logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Voerendaal in Voerendaal

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Voerendaal Voerendaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Voerendaal Voerendaal

Verspreide huizen Voerendaal is een wijk in de plaats Voerendaal binnen de gemeente Voerendaal. Deze wijk telt volgens het CBS 370 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Voerendaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 707.647 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 707.647
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Voerendaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Voerendaal is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Voerendaal kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Voerendaal

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Voerendaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Voerendaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Voerendaal. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Voerendaal komt het meest (44%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Voerendaal

In Verspreide huizen Voerendaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Voerendaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Voerendaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Voerendaal

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Voerendaal vergeleken met de Voerendaal en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Voerendaal Voerendaal

Starterswoningen in Verspreide huizen Voerendaal Voerendaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Voerendaal Voerendaal zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Voerendaal Voerendaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Voerendaal Voerendaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Voerendaal Voerendaal

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Voerendaal Voerendaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Voerendaal Voerendaal . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Voerendaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Voerendaal.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Voerendaal Voerendaal. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Voerendaal Voerendaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Voerendaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Voerendaal is 3.326 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.424 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Voerendaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Voerendaal vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Verspreide huizen Voerendaal

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Verspreide huizen Voerendaal? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Verspreide huizen Voerendaal

Verspreide huizen Voerendaal