Peize in de gemeente Noordenveld

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Peize

Een eerste blik op Peize

Peize is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 35.165 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 40 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Peize. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 405.493 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 40
Gemiddelde vraagprijs € 405.493
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Peize

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Peize is 43 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Peize kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Peize

Er zijn recent 40 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Peize. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Peize.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Peize. Een eengezinswoning in Peize komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Peize

In Peize wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Peize

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Peize (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Peize
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Peize

Wil je een huis kopen in Peize? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Peize . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Peize alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Peize.

Zoek je huurwoning in Peize? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Peize.

Huizenprijzen in Peize

Starterswoningen in Peize zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Peize zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Peize zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Peize? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Peize

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Peize is 2.444 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Peize is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Peize

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Peize vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Peize

Peize bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen