logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Peize

Begrijp de huizenprijzen in Peize met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Peize

Peize is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 31.591 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Peize. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 564.774 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 564.774
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Peize

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Peize is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Peize moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Peize.

Woningen recent verkocht in Peize

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Peize. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Peize.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Peize. Een eengezinswoning in Peize komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Peize

In Peize wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Peize

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Peize (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Peize

Starterswoningen in Peize zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Peize zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Peize zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Peize? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Peize

Wil je een huis kopen in Peize? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Peize . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Peize alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Peize.

Bekijk alle koopwoningen in Peize. Zoek je huurwoning in Peize? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Peize

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Peize is 3.679 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.266 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Peize

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Peize vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Peize

Peize bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.