logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Overdinkel

Begrijp de huizenprijzen in Overdinkel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Overdinkel

Overdinkel is een plaats in de gemeente Losser. Deze plaats telt volgens het CBS 23.362 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overdinkel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 364.859 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 364.859
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Overdinkel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Overdinkel is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Overdinkel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Overdinkel.

Woningen recent verkocht in Overdinkel

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overdinkel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Overdinkel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Overdinkel. Een eengezinswoning in Overdinkel komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Overdinkel

In Overdinkel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Overdinkel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Overdinkel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Overdinkel

Starterswoningen in Overdinkel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Overdinkel zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Overdinkel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Overdinkel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Overdinkel

Wil je een huis kopen in Overdinkel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Overdinkel . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Overdinkel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Overdinkel.

Bekijk alle koopwoningen in Overdinkel. Zoek je huurwoning in Overdinkel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Overdinkel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Overdinkel is 2.725 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.355 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Overdinkel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Overdinkel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Overdinkel

Overdinkel bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.