Huizenmarkt Beuningen in Beuningen (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beuningen

Woningmarkt Beuningen

Beuningen is een wijk in de plaats Beuningen binnen de gemeente Losser. Deze wijk telt volgens het CBS 965 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beuningen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.158.775 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 1.158.775
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in Beuningen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beuningen is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beuningen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Beuningen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beuningen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beuningen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beuningen. Een eengezinswoning in Beuningen komt het meest (45%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beuningen

In Beuningen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beuningen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beuningen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beuningen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Beuningen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Beuningen vergeleken met de Losser en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Beuningen waar ligt dat?

Woningen te koop Beuningen

Wil je een huis kopen in Beuningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beuningen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beuningen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beuningen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Beuningen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beuningen. Zoek je huurwoning in Beuningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beuningen

Starterswoningen in Beuningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beuningen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beuningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beuningen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beuningen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beuningen is 2.863 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.771 euro).

Leeftijden Beuningen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beuningen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Beuningen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Beuningen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Beuningen

Beuningen kern Verspreide huizen Beuningen