Alle woningmarktinfo Gemeente Losser

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Losser

Een eerste blik op Losser

Losser is een gemeente in de provincie Overijssel. Deze gemeente telt volgens het CBS 22.545 inwoners. Momenteel staan er 51 woningen te koop en zijn er recent 136 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Losser. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 51
Woningen recent verkocht 136
Gemiddelde vraagprijs € 454.663
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Losser

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Losser is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Losser moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Losser.

Woningen recent verkocht in Losser

Er zijn recent 136 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Losser. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Losser.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Losser. Een eengezinswoning in Losser komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Losser

In Losser wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Losser

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Losser (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Losser
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Losser

Wil je een huis kopen in Losser? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Losser . Er staan momenteel 51 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Losser alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Losser.

Zoek je huurwoning in Losser? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Losser.

Huizenprijzen in Losser

Starterswoningen in Losser zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Losser zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Losser zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Losser? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Losser

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Losser is 2.554 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.586 euro).

Leeftijden Losser

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Losser vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Losser

De gemeente Losser telt 5 plaatsen.

Beuningen de Lutte Glane Losser Overdinkel

Alle wijken van Losser

Losser bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen