logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Losser

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Losser met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Losser

Losser is een gemeente in de provincie Overijssel. Deze gemeente telt volgens het CBS 23.362 inwoners. Momenteel staan er 48 woningen te koop en zijn er recent 88 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Losser. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 325.569.

Woningen te koop 48
Woningen recent verkocht 88
Gemiddelde vraagprijs € 441.667
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 325.569
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Losser

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Losser is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Losser moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Losser.

Woningen recent verkocht in Losser

Er zijn recent 88 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Losser. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Losser.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Losser. Een eengezinswoning in Losser komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Losser

In Losser wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Losser

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Losser (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Losser

Starterswoningen in gemeente Losser zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Losser zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Losser zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Losser? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Losser

Wil je een huis kopen in gemeente Losser? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Losser . Er staan momenteel 48 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Losser alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Losser.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Losser. Zoek je huurwoning in gemeente Losser? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Losser

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Losser is 3.029 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.760 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Losser

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Losser vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Losser

De gemeente Losser telt 5 plaatsen.

Beuningen de Lutte Glane Losser Overdinkel

Wijken van Losser

Losser bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.