Huizenmarkt De Lutte in de Lutte (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Lutte

Woningmarkt De Lutte

De Lutte is een wijk in de plaats de Lutte binnen de gemeente Losser. Deze wijk telt volgens het CBS 3.830 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Lutte. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 581.174 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 581.174
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in De Lutte

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Lutte is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Lutte moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Lutte.

Woningen recent verkocht in De Lutte

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Lutte. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Lutte.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Lutte. Een eengezinswoning in De Lutte komt het meest (71%) voor. Daarna komt een herenhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Lutte

In De Lutte wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Lutte

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Lutte (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Lutte
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers De Lutte

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Lutte vergeleken met de Losser en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

De Lutte waar ligt dat?

Woningen te koop De Lutte

Wil je een huis kopen in De Lutte? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Lutte . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Lutte alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Lutte.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Lutte. Zoek je huurwoning in De Lutte? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Lutte

Starterswoningen in De Lutte zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Lutte zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Lutte zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Lutte? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Lutte

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Lutte is 3.714 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.550 euro).

Leeftijden De Lutte

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Lutte vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in De Lutte

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in De Lutte? Ontdek ook de buurten binnen de wijk De Lutte

De Lutte kern Verspreide huizen De Lutte