Huizenmarkt Glane in Glane (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Glane

Woningmarkt Glane

Glane is een wijk in de plaats Glane binnen de gemeente Losser. Deze wijk telt volgens het CBS 465 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Glane. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 547.310 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 547.310
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Glane

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Glane is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Glane kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Glane

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Glane. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Glane.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Glane. Een eengezinswoning in Glane komt het meest (78%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Glane

In Glane wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Glane

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Glane (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Glane
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Glane

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Glane vergeleken met de Losser en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Glane waar ligt dat?

Woningen te koop Glane

Wil je een huis kopen in Glane? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Glane . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Glane alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Glane.

Bekijk hier alle koopwoningen in Glane. Zoek je huurwoning in Glane? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Glane

Starterswoningen in Glane zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Glane zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Glane zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Glane? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Glane

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Glane is 3.839 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.121 euro).

Leeftijden Glane

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Glane vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Glane

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Glane? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Glane

Glane kern Glane-beekhoek Verspreide huizen Glane