logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Glane in Glane

Begrijp de huizenprijzen in Glane Losser met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Glane Losser

Glane is een wijk in de plaats Glane binnen de gemeente Losser. Deze wijk telt volgens het CBS 505 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Glane. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 550.040 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 550.040
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Glane

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Glane is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Glane kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Glane

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Glane. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Glane.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Glane. Een eengezinswoning in Glane komt het meest (80%) voor. Daarna komt een villa met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Glane

In Glane wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Glane

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Glane (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Glane

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Glane vergeleken met de Losser en Nederland.

Huizenprijzen in Glane Losser

Starterswoningen in Glane Losser zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Glane Losser zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Glane Losser zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Glane Losser? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Glane Losser

Wil je een huis kopen in Glane Losser? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Glane Losser . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Glane alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Glane.

Bekijk alle koopwoningen in Glane Losser. Zoek je huurwoning in Glane Losser? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Glane

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Glane is 2.076 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.813 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Glane

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Glane vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Glane

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Glane? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Glane

Glane kern Glane-beekhoek Verspreide huizen Glane