logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oudorp

Begrijp de huizenprijzen in Oudorp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oudorp

Oudorp is een plaats in de gemeente Alkmaar. Deze plaats telt volgens het CBS 111.834 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 496.286 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 496.286
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Oudorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudorp is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oudorp.

Woningen recent verkocht in Oudorp

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudorp. Een eengezinswoning in Oudorp komt het meest (52%) voor. Daarna komt een galerijflat met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudorp

In Oudorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oudorp

Starterswoningen in Oudorp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oudorp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oudorp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oudorp

Wil je een huis kopen in Oudorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudorp . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudorp.

Bekijk alle koopwoningen in Oudorp. Zoek je huurwoning in Oudorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oudorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudorp is 4.034 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.631 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oudorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudorp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oudorp

Oudorp bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.