logo Huispedia

Reijgershof 48

Verkocht onder voorbehoud
Verkocht onder voorbehoud

Reijgershof 48 1191 CT Ouderkerk aan de Amstel

€ 895.000 k.k. Redelijke vraagprijs
Realistische vraagprijs € 725.000 - 878.000
Wonen 151 m2
Perceel 147 m2
Kamers 6
Ons realistische bod
€ 000.000
Hoeveel moet ik bieden op deze woning?


Hoogwaardig gerenoveerde woning met 5 slaapkamers, 2 badkamers, tuin op het zuiden en A+++ label.

*English translation below*

Deze woning is recent volledig gerenoveerd, geïsoleerd en verduurzaamd, de woning beschikt over een A+++ label en is compleet gasloos.

Reigershof 48 is rustig gelegen in een autoluw hofje met veel speelmogelijkheden voor kinderen. In de buurt wonen voornamelijk jonge en oudere families. Het centrum van Ouderkerk aan de Amstel is op loopafstand.

Indeling:
Via de ruime voortuin bereikt u de entree van de woning. In de hal treft u aan het gastentoilet. De ruime woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot de tuin, de woonkeuken is aan de voorzijde gesitueerd. De woonkeuken beschikt over een kookeiland en is vanzelfsprekend voorzien van allerlei inbouwapparatuur en Quooker. Door de uitbouw met lichtstraat beschikt de woning over een lichte woonkamer.
Middels de glazen schuifpui is er toegang tot de nieuw aangelegde achtertuin. De achtertuin ligt op het zonnige zuiden en is voorzien van een berging en achterom. De gehele begane grond is uitgerust met vloerverwarming.

De eerste verdieping telt drie ruime slaapkamers en een badkamer. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en de derde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De moderne badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, bad en dubbele wastafel en vloerverwarming. Tevens bevindt zich op de overloop een separaat toilet.

De royale vierde en vijfde slaapkamers zijn gelegen op de tweede verdieping en beschikken over een dakkapel aan beide zijden. De verdieping beschikt over een tweede badkamer welke voorzien is van een douche, een wastafel met meubel en vloerverwarming. Extra bergruimte vindt u op de vliering die te bereiken is met een zoldertrap tevens is er volop kastruimte aanwezig. De aansluiting voor een wasmachine en droger is ook op de tweede verdieping te vinden.

De warmtepomp is weggewerkt in een zeer toegankelijke inloopkast op de begane grond

Omgeving
Ouderkerk aan de Amstel is een aantrekkelijke woonplaats met een unieke mix van rust, ruimte, voorzieningen en bereikbaarheid. De dorpse sfeer en prachtige natuur maken het een ideale plek om te wonen voor diegenen die waarde hechten aan een gemoedelijke leefomgeving. Ouderkerk heeft een uitstekend voorzieningenniveau met basisscholen, een middelbare school, een bibliotheek, een gezondheidscentrum en diverse winkels voor de dagelijkse behoeften. Er zijn diverse horecagelegenheden, variërend van cafés tot restaurants. De supermarkten zijn goed bereikbaar.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen naar Amsterdam, Amstelveen en Schiphol.

Bijzonderheden
- Bouwjaar ca. 1955
- A+++ label volledig geïsoleerde woning
- Woonoppervlakte ca. 151 m²
- Perceeloppervlakte 144 m²
- Compleet voorzien van HR ++ isolatie glas
- Verwarming en warm water via all-electric warmtepomp
- De woning is voorzien van 18 zonnepanelen welke circa 6350 kWh opwekken
- Vloerverwarming op de gehele begane grond en in beide badkamers
- Voortuin en achtertuin volledig opnieuw aangelegd, voorzien van tuinverlichting en wateraansluiting
- Oplevering in overleg, kan snel
- Project notaris HMK.

Op deze verkoop is een niet zelfbewoningsclausule van toepassing.

Meetinstructie
Het verkochte is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.

De woning is gemeten door een betrouwbaar professioneel bedrijf en koper vrijwaart de medewerkers van Voorma & Millenaar makelaars o.g. en de verkoper voor eventuele afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de het verkochte zelf te (laten) meten conform NEN 2580.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

This property has been recently fully renovated, insulated, and made sustainable, boasting an A+++ energy label and being entirely gas-free.

Reigershof 48 is peacefully situated in a car-free courtyard with ample play opportunities for children. The surrounding area mainly consists of young and older families. The center of Ouderkerk aan de Amstel is within walking distance.

Layout:
Through the spacious front garden, you enter the property. In the hallway, you'll find a guest toilet. The spacious living room is located at the rear of the property, providing access to the garden, while the kitchen is positioned at the front. The kitchen features an island and is equipped with various built-in appliances and a Quooker. Thanks to the extension with a skylight, the property benefits from a bright living room. Access to the newly landscaped backyard is provided through the glass sliding doors. The backyard faces the sunny south and includes a storage shed and rear access. The entire ground floor is fitted with underfloor heating.

The first floor comprises three spacious bedrooms and a bathroom. Two bedrooms are situated at the rear of the property, with the third bedroom at the front. The modern bathroom includes a spacious walk-in shower, bathtub, double sink, and underfloor heating. Additionally, there is a separate toilet on the landing.

The expansive fourth and fifth bedrooms are located on the second floor, each featuring dormer windows on both sides. This floor also accommodates a second bathroom equipped with a shower, sink with vanity, and underfloor heating. Extra storage space can be found in the attic, accessible via a loft ladder, with ample closet space available. The connections for a washer and dryer are also located on the second floor.

The heatpump system is concealed in a highly accessible walk-in closet on the ground floor.

Area:
Ouderkerk aan de Amstel is an attractive residential area offering a unique blend of tranquility, space, amenities, and accessibility. Its village atmosphere and beautiful surroundings make it an ideal place to live for those valuing a peaceful living environment. Ouderkerk boasts excellent amenities, including primary and secondary schools, a library, a health center, and various shops catering to daily needs. There are numerous dining options, ranging from cafes to restaurants, with supermarkets easily accessible.

The property enjoys a convenient location with regards to major roads leading to Amsterdam, Amstelveen, and Schiphol Airport.

Features:

- Year of construction: approx. 1955
- A+++ energy label for a fully insulated property
- Living area: approx. 151 m²
- Plot area: 144 m²
- Entirely equipped with HR++ double glazing
- Heating and hot water via all-electric heat pump
- The property is equipped with 18 solar panels generating approximately 6350 kWh
- Underfloor heating throughout the ground floor and in both bathrooms
- Front and back gardens completely redesigned, featuring garden lighting and waterconnection
- Delivery by agreement, can be arranged promptly
- Project notary: HMK.

A non-self-occupation clause applies to this sale.

Measurement instruction
The apartment has been measured using the NEN 2580 measurement instruction. The Measuring Instruction is intended to apply a more uniform way of measuring to give an indication of the usable area. The measurement instruction does not completely rule out differences in measurement results due to, for example, differences in interpretation, rounding off and limitations in carrying out a measurement.

The house has been measured by a reliable professional company and the buyer indemnifies the employees of Voorma & Millenaar estate agents and the seller for any discrepancies in the stated measurements. The buyer declares to have been given the opportunity to measure the sold property himself in accordance with NEN 2580.

Kenmerken

Overdracht
Bouw
 • Soort woonhuis Eengezinswoning, Tussenwoning
 • Bouwjaar 1969
 • Soort dak Zadeldak
Energie
Oppervlakten & inhoud
 • Woonoppervlakte 151 m2
 • Perceeloppervlakte 147 m2
 • Inhoud 568 m3
Indeling
 • Aantal kamers 6 kamers (5 slaapkamers)
 • Aantal badkamers 2 badkamers en 2 aparte toiletten
 • Badkamervoorzieningen douche, toilet, ligbad
 • Aantal woonlagen 3 woonlagen
Buitenruimte
 • Achtertuin: 36m2 (op het zuiden)

Woningwaarde met biedadvies Realistische woningwaarde van Reijgershof 48 in Ouderkerk aan de Amstel

Realistische vraagprijs jun 2024

€ 725.000 - 878.000
+8.28% laatste 12 maanden

Vraagprijs

€ 895.000 € 5.927/m²
Redelijke vraagprijs

Ons realistische bod

€ 000.000
Bart
Bart Woningmarktexpert bij Huispedia

De woningwaarde van Reijgershof 48 in Ouderkerk aan de Amstel ligt tussen de 725.000 en 878.000 euro. De woning heeft een vraagprijs van € 895.000. De vraagprijs ligt dus rond de realistische vraagprijs van vandaag, ofwel de woning is realistisch in de markt gezet.Benieuwd hoeveel je in dit geval zou moeten bieden? Ontdek het met Huispedia Plus en krijg direct inzichten die alleen makelaars hebben.


Vergelijkbaar verkocht in de buurt Bekijk de top 20 vergelijkbare woningen die het grootste effect hebben op de waarde van Reijgershof 48.

Overeenkomst
Oppervlakte
Woningtype
Vraagprijs
Winnend bod
Verkocht in
Verwachte
verkoopprijs nu
Verwachte
m2 prijs nu
Hogerlustlaan 24
Hogerlustla. 24 Ouderkerk aan de Amstel
87%
142 m² -9 m²
190 m² +43 m²
tussenwoning
€ 665.000
€ 000.000
feb 2024
€ 000.000
€ 000.000
Jacob van Ruisdaelweg 8
Jacob van R. 8 Ouderkerk aan de Amstel
85%
156 m² +5 m²
153 m² +6 m²
tussenwoning
€ 650.000
€ 000.000
dec 2023
€ 000.000
€ 000.000
Aart van der Neerweg 11
Aart van de. 11 Ouderkerk aan de Amstel
85%
146 m² -5 m²
151 m² +4 m²
tussenwoning
€ 650.000
€ 000.000
sep 2023
€ 000.000
€ 000.000
Hendrick van Avercampweg 37
Hendrick va. 37 Ouderkerk aan de Amstel
71%
154 m² +3 m²
187 m² +40 m²
hoekwoning
€ 649.000
€ 000.000
sep 2023
€ 000.000
€ 000.000

Bekijk alle 20 verkochte woningen in de buurt


Biedgedrag in de buurt Het biedgedrag bij vergelijkbare woningen in de laatste 12 maanden.

9
onderboden
2
op vraagprijs
7
overboden

Bekijk de huidige trend van het biedgedrag


Tijdlijn met verborgen prijsaanpassingen Bekijk of Reijgershof 48 eerder te koop gestaan en ontdek de originele vraagprijs.

Datum Status Vraagprijs
15-05-2024
Prijs verhoogd - € 00.000
€ 895.000
Door makelaar
08-12-2023
Verkocht - € 00.000 geboden
€ 000.000
Door makelaar
14-11-2023
Te koop
€ 000.000
Door makelaar

Bekijk alle verborgen prijsaanpassingen


Maandlasten Wat worden mijn maandlasten?

39,900
Je bedrag 800,- /mnd
Benieuwd hoeveel je maximaal kunt lenen?

Vergelijk 30+ hypotheekverstrekkers en bereken eenvoudig je maximale hypotheek. Zie zo direct wat je maximaal kunt lenen voor een woning.

Gemeente

Ouder-Amstel


Geschatte belasting € 60,- /mnd

De getoonde cijfers zijn de gemiddelde voor de gemeente Ouder-Amstel. Het geschatte totaalbedrag kan afwijken van de werkelijkheid. Dit is afhankelijk van de WOZ-waarde van Reijgershof 48 en het aantal bewoners.

Bekijk hier meer informatie over alle WOZ-waarden en OZB-tarieven van Ouder-Amstel.

Geschatte kosten 21,- /mnd
 • 1 persoonAlleen
 • 2 persoonsSamen
 • klein gezinKlein gezin
 • Middel gezinMiddel gezin
 • Groot gezinGroot gezin
Geschatte kosten ,- /mnd
Geschatte kosten 25,95 /mnd

Bereikbaarheid De bereikbaarheid van Reijgershof 48 is goed.

Voorziening Afstand
Treinstation 3,89 km
Bushalte 0,24 km
Centrum 0,59 km
Snelweg afrit 1,92 km
Supermarkt 0,32 km
Kinderopvang 0,05 km
Basisonderwijs 0,05 km
Voortgezetonderwijs 3,71 km

Opzoek naar de beste makelaar in de buurt die bij jouw past? Makelaars vergelijken

Buurt

41%

Gezinnen met kinderen
Landelijk gemiddelde: 36%

€ 818.058

Gemiddelde vraagprijs
Landelijk gemiddelde: € 516.927

+6.24%

Woningwaarde jaartrend
Landelijk gemiddelde: +3.37%
Woningmarkt status

Oververhit

Kopers markt
Verkopers markt
Meer weten over de buurt?
Bekijk uitgebreide informatie over de huizenmarkt, de huizenprijzen en de inwoners van de buurt van Reijgershof 48.
Huispedia Plus

Weet direct wat je moet bieden op élke woning

Ideaal bij de zoektocht naar jouw nieuwe huis. Krijg direct biedadvies voor Reijgershof 48 met alle inzichten die alleen makelaars hebben.

Ideaal bij de zoektocht naar jouw nieuwe huis. Krijg direct biedadvies voor Reijgershof 48 met alle inzichten die alleen makelaars hebben. Met onder andere:

Onbeperkt biedadvies voor elke woning in NL Alle verkoopprijzen van alle verkochte woningen Alle prijsaanpassingen in één tijdlijn Populariteit van élke woning Nooit meer advertenties

Voor Reijgershof 48 en élke andere woning in Nederland. Vanaf € 49. Je kunt opzeggen wanneer je wilt.

Huispedia Plus
Hoe werkt Huispedia Plus
Krijg biedadvies voor élke woning

Ruim 60% biedt meer dan € 10.000 onnodig te veel. Dat kan anders. Weet altijd hoeveel je moet bieden met ons realistische biedadvies.

Hoe werkt Huispedia Plus

Onbeperkt biedadvies: Ruim 60% biedt meer dan € 10.000 onnodig te veel. Dat kan anders. Weet hoeveel je moet bieden met ons biedadvies.

Hoe werkt Huispedia Plus
Bekijk het winnende bod van alle vergelijkbare woningen

Vergelijk makkelijk alle winnende biedingen. Weet zo precies hoeveel er is geboden op alle vergelijkbaar verkochte woningen in de buurt.

Hoe werkt Huispedia Plus

Bekijk het winnende bod van alle vergelijkbaar verkochte woningen: Vergelijk makkelijk alle winnende biedingen. Weet zo precies hoeveel er is geboden op alle vergelijkbaar verkochte woningen in de buurt.

Hoe werkt Huispedia Plus
Krijg inzicht in alle verkochte woningen met alle verkoopprijzen

Alle recent verkochte vergelijkbare woningen zie je direct op de kaart. Zo heb je in één overzicht de ligging en verkoopprijzen.

Hoe werkt Huispedia Plus

Krijg inzicht in alle verkochte woningen met alle verkoopprijzen: Alle recent verkochte vergelijkbare woningen zie je direct op de kaart. Zo heb je in één overzicht de ligging en verkoopprijzen.

Hoe werkt Huispedia Plus
Direct inzicht in al het biedgedrag in de buurt

Ontdek gelijk of er op vergelijkbare woningen is onder- of overboden. Kom zo direct achter het huidige biedgedrag in de buurt.

Hoe werkt Huispedia Plus

Direct inzicht in al het biedgedrag in de buurt: Ontdek gelijk of er op vergelijkbare woningen is onder- of overboden.

Hoe werkt Huispedia Plus
Tijdlijn met alle verborgen prijsaanpassingen

Ontdek of de woning eerder te koop is gezet en of die in prijs is verhoogd of verlaagd. Weet zo altijd of de verkoper trucjes uithaalt.

Hoe werkt Huispedia Plus

Tijdlijn met alle verborgen prijsaanpassingen: Ontdek of de woning eerder te koop is gezet en of die in prijs is verhoogd of verlaagd. Weet zo altijd of de verkoper trucjes uithaalt.

Hoe werkt Huispedia Plus
Ken jouw concurrentie met de populariteit van elke woning

Weet van tevoren de interesse van échte potentiële kopers. Zo heb je altijd een realistisch beeld van jouw concurrentie.

Hoe werkt Huispedia Plus

Ken jouw concurrentie met de populariteit van elke woning: Weet van tevoren de interesse van échte potentiële kopers. Zo heb je altijd een realistisch beeld van jouw concurrentie.

Martin
Martin Kocht succesvol met Huispedia Plus

“Heb twee keer geboden met Huispedia Plus. De eerste lukte net niet maar de 2e was raak. Vooral dankzij jullie uitstekende analyse. Was geld meer dan waard.”

Ervaar het verschil
Onbeperkt biedadvies Alle vergelijkbaar verkochte woningen Tijdlijn met alle prijsaanpassingen Populariteit van élke woning Nooit meer advertenties
Martin
Martin Kocht succesvol met Huispedia Plus

“Erg handig tijdens de zoektocht. Heb twee keer geboden met HuispediaPlus. De eerste lukte net niet maar de 2e was wel raak.”

“Erg handig tijdens de zoektocht. Heb twee keer geboden met HuispediaPlus. De eerste lukte net niet maar de 2e was wel raak.”

Femke
Femke Kocht succesvol met Huispedia Plus

“Mijn nieuwe huis met onderbieden gekocht dankzij het bod van HuipediaPlus. Dit heeft me 13.000 bespaard!”

“Mijn nieuwe huis met onderbieden gekocht dankzij het bod van HuipediaPlus. Dit heeft me 13.000 bespaard!”

Vanaf € 49. Je kunt opzeggen wanneer je wilt.

Probeer Huispedia Plus