logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt 00 in Ouderkerk aan de Amstel

Begrijp de huizenprijzen in 00 Ouder-Amstel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 00 Ouder-Amstel

00 is een wijk in de plaats Ouderkerk aan de Amstel binnen de gemeente Ouder-Amstel. Deze wijk telt volgens het CBS 14.275 inwoners. Momenteel staan er 28 woningen te koop en zijn er recent 64 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 00. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 817.085 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 28
Woningen recent verkocht 64
Gemiddelde vraagprijs € 817.085
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in 00

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 00 is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 00 moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 00.

Woningen recent verkocht in 00

Er zijn recent 64 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 00. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 00.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 00. Een eengezinswoning in 00 komt het meest (37%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling 00

In 00 wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 00

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 00 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers 00

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van 00 vergeleken met de Ouder-Amstel en Nederland.

Huizenprijzen in 00 Ouder-Amstel

Starterswoningen in 00 Ouder-Amstel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 00 Ouder-Amstel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 00 Ouder-Amstel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 00 Ouder-Amstel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 00 Ouder-Amstel

Wil je een huis kopen in 00 Ouder-Amstel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 00 Ouder-Amstel . Er staan momenteel 28 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 00 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 00.

Bekijk alle koopwoningen in 00 Ouder-Amstel. Zoek je huurwoning in 00 Ouder-Amstel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 00

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 00 is 5.749 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.193 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 00

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 00 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in 00

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 00? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 00

Ouderkerk aan de Amstel Duivendrecht Industriegebied Amstel Verspreide huizen in de Rondehoeppolder Verspreide huizen in de Duivendrechtsche polder Verspreide huizen in de Bullewijker polder Verspreide huizen langs De Bullewijk en De Hole