Oudehorne in de gemeente Heerenveen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oudehorne

Een eerste blik op Oudehorne

Oudehorne is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze plaats telt volgens het CBS 40.960 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Oudehorne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 578.880 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 578.880
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oudehorne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudehorne is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudehorne moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oudehorne.

Woningen recent verkocht in Oudehorne

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudehorne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudehorne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudehorne. Een eengezinswoning in Oudehorne komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudehorne

In Oudehorne wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oudehorne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oudehorne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oudehorne
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Oudehorne

Wil je een huis kopen in Oudehorne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudehorne. Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudehorne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudehorne.

Huizenprijzen in Oudehorne

Starterswoningen in Oudehorne zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudehorne zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudehorne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oudehorne? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oudehorne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudehorne is 2.542 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.004 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Oudehorne is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Oudehorne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudehorne vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oudehorne

Oudehorne bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen