Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oudehorne

Begrijp de huizenprijzen in Oudehorne met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oudehorne

Oudehorne is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze plaats telt volgens het CBS 40.960 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudehorne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 664.150 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 664.150
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oudehorne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudehorne is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudehorne moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oudehorne.

Woningen recent verkocht in Oudehorne

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudehorne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudehorne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudehorne. Een eengezinswoning in Oudehorne komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudehorne

In Oudehorne wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudehorne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudehorne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oudehorne

Starterswoningen in Oudehorne zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudehorne zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudehorne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oudehorne? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oudehorne

Wil je een huis kopen in Oudehorne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudehorne . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudehorne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudehorne.

Bekijk alle koopwoningen in Oudehorne. Zoek je huurwoning in Oudehorne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oudehorne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudehorne is 3.200 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.504 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oudehorne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudehorne vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oudehorne

Oudehorne bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.