logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oosterwolde

Begrijp de huizenprijzen in Oosterwolde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oosterwolde

Oosterwolde is een plaats in de gemeente Ooststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.837 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 138 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 334.501 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 138
Gemiddelde vraagprijs € 334.501
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Oosterwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterwolde is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterwolde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosterwolde.

Woningen recent verkocht in Oosterwolde

Er zijn recent 138 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterwolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterwolde. Een eengezinswoning in Oosterwolde komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterwolde

In Oosterwolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oosterwolde

Starterswoningen in Oosterwolde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterwolde zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterwolde zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oosterwolde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oosterwolde

Wil je een huis kopen in Oosterwolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterwolde . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterwolde.

Bekijk alle koopwoningen in Oosterwolde. Zoek je huurwoning in Oosterwolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oosterwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterwolde is 2.610 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.540 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oosterwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oosterwolde

Oosterwolde bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.