De Huizenmarkt in Oosterwolde (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oosterwolde

Woningmarkt Oosterwolde

Oosterwolde is een plaats in de gemeente Ooststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.455 inwoners. Momenteel staan er 30 woningen te koop en zijn er recent 105 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 338.322 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 30
Woningen recent verkocht 105
Gemiddelde vraagprijs € 338.322
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Oosterwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterwolde is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterwolde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosterwolde.

Woningen recent verkocht in Oosterwolde

Er zijn recent 105 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterwolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterwolde. Een eengezinswoning in Oosterwolde komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterwolde

In Oosterwolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosterwolde
Binnenring: Nederland

Oosterwolde waar ligt dat?

Woningen te koop Oosterwolde

Wil je een huis kopen in Oosterwolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterwolde . Er staan momenteel 30 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterwolde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oosterwolde. Zoek je huurwoning in Oosterwolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oosterwolde

Starterswoningen in Oosterwolde zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterwolde zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterwolde zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosterwolde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosterwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterwolde is 2.545 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.630 euro).

Leeftijden Oosterwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oosterwolde

Oosterwolde bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.