Huizenmarkt Oosterwolde in Fochteloo (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oosterwolde

Woningmarkt Oosterwolde

Oosterwolde is een wijk in de plaats Fochteloo binnen de gemeente Ooststellingwerf. Deze wijk telt volgens het CBS 9.725 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 324.246 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 324.246
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Oosterwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterwolde is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterwolde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosterwolde.

Woningen recent verkocht in Oosterwolde

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterwolde.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oosterwolde. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterwolde. Een eengezinswoning in Oosterwolde komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Oosterwolde

In Oosterwolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosterwolde
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oosterwolde

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oosterwolde vergeleken met de Ooststellingwerf en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Oosterwolde waar ligt dat?

Woningen te koop Oosterwolde

Wil je een huis kopen in Oosterwolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterwolde . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterwolde.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oosterwolde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oosterwolde. Zoek je huurwoning in Oosterwolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oosterwolde

Starterswoningen in Oosterwolde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterwolde zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterwolde zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosterwolde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosterwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterwolde is 2.232 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.315 euro).

Leeftijden Oosterwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oosterwolde

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oosterwolde? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oosterwolde

Oosterwolde Industriepark Oosterwolde Verspreide huizen Oosterwolde