Het Nieuwe Land in gemeente Texel

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Het Nieuwe Land

Een eerste blik op Het Nieuwe Land

Het Nieuwe Land is een wijk in de gemeente Texel. Deze wijk telt volgens het CBS 1.425 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Het Nieuwe Land. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 606.575 euro.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 606.575
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Het Nieuwe Land

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Het Nieuwe Land is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Het Nieuwe Land kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Het Nieuwe Land

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Het Nieuwe Land. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Het Nieuwe Land.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Het Nieuwe Land. Een eengezinswoning in Het Nieuwe Land komt het meest (65%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Het Nieuwe Land

In Het Nieuwe Land wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Het Nieuwe Land

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Het Nieuwe Land (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Het Nieuwe Land
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Het Nieuwe Land

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Het Nieuwe Land vergeleken met de Texel en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Het Nieuwe Land

Wil je een huis kopen in Het Nieuwe Land? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Het Nieuwe Land. Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Het Nieuwe Land alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Het Nieuwe Land.

Huizenprijzen in Het Nieuwe Land

Starterswoningen in Het Nieuwe Land zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Het Nieuwe Land zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Het Nieuwe Land zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Het Nieuwe Land? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Het Nieuwe Land

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Het Nieuwe Land is 3.673 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Het Nieuwe Land is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Het Nieuwe Land

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Het Nieuwe Land vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Het Nieuwe Land

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Het Nieuwe Land? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Het Nieuwe Land

De Cocksdorp Verspreide huizen in de polders Eierland en Eendracht Verspreide huizen in de polder Het Noorden Verspreide huizen in de polders Burger Nieuwland

Instellingen zijn opgeslagen