logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Het Nieuwe Land in Den Burg

Begrijp de huizenprijzen in Het Nieuwe Land Texel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Het Nieuwe Land Texel

Het Nieuwe Land is een wijk in de plaats Den Burg binnen de gemeente Texel. Deze wijk telt volgens het CBS 1.435 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Het Nieuwe Land. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 656.622 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 656.622
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Het Nieuwe Land

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Het Nieuwe Land is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Het Nieuwe Land kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Het Nieuwe Land

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Het Nieuwe Land. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Het Nieuwe Land.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Het Nieuwe Land. Een eengezinswoning in Het Nieuwe Land komt het meest (70%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Het Nieuwe Land

In Het Nieuwe Land wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Het Nieuwe Land

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Het Nieuwe Land (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Het Nieuwe Land

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Het Nieuwe Land vergeleken met de Texel en Nederland.

Huizenprijzen in Het Nieuwe Land Texel

Starterswoningen in Het Nieuwe Land Texel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Het Nieuwe Land Texel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Het Nieuwe Land Texel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Het Nieuwe Land Texel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Het Nieuwe Land Texel

Wil je een huis kopen in Het Nieuwe Land Texel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Het Nieuwe Land Texel . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Het Nieuwe Land alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Het Nieuwe Land.

Bekijk alle koopwoningen in Het Nieuwe Land Texel. Zoek je huurwoning in Het Nieuwe Land Texel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Het Nieuwe Land

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Het Nieuwe Land is 4.345 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.399 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Het Nieuwe Land

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Het Nieuwe Land vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Het Nieuwe Land

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Het Nieuwe Land? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Het Nieuwe Land

De Cocksdorp Verspreide huizen in de polders Eierland en Eendracht Verspreide huizen in de polder Het Noorden Verspreide huizen in de polders Burger Nieuwland