logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Het Oude Land en duingebied in Den Burg

Begrijp de huizenprijzen in Het Oude Land en duingebied Texel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Het Oude Land en duingebied Texel

Het Oude Land en duingebied is een wijk in de plaats Den Burg binnen de gemeente Texel. Deze wijk telt volgens het CBS 12.545 inwoners. Momenteel staan er 41 woningen te koop en zijn er recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Het Oude Land en duingebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 569.132 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 41
Woningen recent verkocht 58
Gemiddelde vraagprijs € 569.132
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Het Oude Land en duingebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Het Oude Land en duingebied is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Het Oude Land en duingebied moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Het Oude Land en duingebied.

Woningen recent verkocht in Het Oude Land en duingebied

Er zijn recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Het Oude Land en duingebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Het Oude Land en duingebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Het Oude Land en duingebied. Een eengezinswoning in Het Oude Land en duingebied komt het meest (68%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Het Oude Land en duingebied

In Het Oude Land en duingebied wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Het Oude Land en duingebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Het Oude Land en duingebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Het Oude Land en duingebied

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Het Oude Land en duingebied vergeleken met de Texel en Nederland.

Huizenprijzen in Het Oude Land en duingebied Texel

Starterswoningen in Het Oude Land en duingebied Texel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Het Oude Land en duingebied Texel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Het Oude Land en duingebied Texel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Het Oude Land en duingebied Texel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Het Oude Land en duingebied Texel

Wil je een huis kopen in Het Oude Land en duingebied Texel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Het Oude Land en duingebied Texel . Er staan momenteel 41 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Het Oude Land en duingebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Het Oude Land en duingebied.

Bekijk alle koopwoningen in Het Oude Land en duingebied Texel. Zoek je huurwoning in Het Oude Land en duingebied Texel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Het Oude Land en duingebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Het Oude Land en duingebied is 4.237 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.281 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Het Oude Land en duingebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Het Oude Land en duingebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Het Oude Land en duingebied

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Het Oude Land en duingebied? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Het Oude Land en duingebied

Den Burg De Koog Oosterend De Waal Oudeschild Den Hoorn Verspreide huizen Op Het Oude Land Verspreide huizen De Kuil, Hoornder Nieuwland Verspreide huizen De Koog en het Duingebied