Het Oude Land en duingebied in gemeente Texel

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Het Oude Land en duingebied

Een eerste blik op Het Oude Land en duingebied

Het Oude Land en duingebied is een wijk in de gemeente Texel. Deze wijk telt volgens het CBS 12.155 inwoners. Momenteel staan er 70 woningen te koop en zijn er recent 85 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Het Oude Land en duingebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 478.074 euro.

Woningen te koop 70
Woningen recent verkocht 85
Gemiddelde vraagprijs € 478.074
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Het Oude Land en duingebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Het Oude Land en duingebied is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Het Oude Land en duingebied kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Het Oude Land en duingebied

Er zijn recent 85 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Het Oude Land en duingebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Het Oude Land en duingebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Het Oude Land en duingebied. Een eengezinswoning in Het Oude Land en duingebied komt het meest (64%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Het Oude Land en duingebied

In Het Oude Land en duingebied wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Het Oude Land en duingebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Het Oude Land en duingebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Het Oude Land en duingebied
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Het Oude Land en duingebied

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Het Oude Land en duingebied vergeleken met de Texel en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Het Oude Land en duingebied

Wil je een huis kopen in Het Oude Land en duingebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Het Oude Land en duingebied . Er staan momenteel 70 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Het Oude Land en duingebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Het Oude Land en duingebied.

Zoek je huurwoning in Het Oude Land en duingebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Het Oude Land en duingebied.

Huizenprijzen in Het Oude Land en duingebied

Starterswoningen in Het Oude Land en duingebied zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Het Oude Land en duingebied zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Het Oude Land en duingebied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Het Oude Land en duingebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Het Oude Land en duingebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Het Oude Land en duingebied is 3.336 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Het Oude Land en duingebied is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Het Oude Land en duingebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Het Oude Land en duingebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Het Oude Land en duingebied

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Het Oude Land en duingebied? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Het Oude Land en duingebied

Den Burg De Koog Oosterend De Waal Oudeschild Den Hoorn Verspreide huizen Op Het Oude Land Verspreide huizen De Kuil, Hoornder Nieuwland Verspreide huizen De Koog en het Duingebied

Instellingen zijn opgeslagen