Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oost-Graftdijk

Begrijp de huizenprijzen in Oost-Graftdijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oost-Graftdijk

Oost-Graftdijk is een plaats in de gemeente Alkmaar. Deze plaats telt volgens het CBS 102.030 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oost-Graftdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 460.383 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 460.383
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Oost-Graftdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oost-Graftdijk is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oost-Graftdijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oost-Graftdijk.

Woningen recent verkocht in Oost-Graftdijk

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oost-Graftdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oost-Graftdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oost-Graftdijk. Een eengezinswoning in Oost-Graftdijk komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oost-Graftdijk

In Oost-Graftdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oost-Graftdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oost-Graftdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oost-Graftdijk

Starterswoningen in Oost-Graftdijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oost-Graftdijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oost-Graftdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oost-Graftdijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oost-Graftdijk

Wil je een huis kopen in Oost-Graftdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oost-Graftdijk . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oost-Graftdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oost-Graftdijk.

Bekijk alle koopwoningen in Oost-Graftdijk. Zoek je huurwoning in Oost-Graftdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oost-Graftdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oost-Graftdijk is 5.688 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.968 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oost-Graftdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oost-Graftdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oost-Graftdijk

Oost-Graftdijk bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.