€ 1.050.000

123 m2 5380 m2 perceel 4 kamers 1929
avatar
Makelaar1 NVM internetmakelaar
Makelaar
Makelaar1 NVM internetmakelaar
Huis te koop

Langeloërweg 54 9331 VB Norg

123 m2 wonen 5.380 m2 perceel 4 kamers

Vraagprijs € 1.050.000 k.k. Geschatte woningwaarde Bekijk geschatte woningwaarde Geschatte woningwaarde

Nabij het pittoreske brinkdorp Norg in de kop van Drenthe, staat het woonhuis “Bosch-Idylle” uit 1929. Het woonhuis en haar bijgebouwen staan in een ruim bosperceel met een oppervlakte van ca 5380 m2 en voorzien van 450 m wandelpad. Het geheel gaat op in een groter bos. Aan de zij- en achterzijde van het terrein zijn geen publiekelijke wandelpaden.
Het rieten dak is in 2008 vernieuwd en geschroefd aangebracht op houtplaten. Het dak is in 2020 opgestopt en geschoond. De bijgebouwen staan op betonnen fundaties.

De meterkast is in 2020 vervangen. Twee krachtgroepen t.b.v. hogedruk stoomoven, sauna en kookeenheid zijn hierin voorzien. In het bijgebouw zijn een sauna, Turks stoombad, wasserette, douche, aanrechtblok en zoldering opgenomen. Deze ruimten kunnen desgewenst eenvoudig worden verwijderd en omgezet in een gastenverblijf, BB of kantoor. Aan de achterzijde van het bijgebouw is een overdekte haardhout opslag van ca 12 m3.
De Cv-combiketel is gas gestookt (2020). In de schuur staat een hout/kolen cv gestookte kachel en dateert uit 2005. Alle vertrekken in het woonhuis, alsmede de bijgebouwen en garage zijn voorzien van centrale verwarming. Het balkon is op Zuid gericht. Het zinkwerk van het balkon/serre is vernieuwd in 2020.

Het schilderwerk is een doorlopend proces geweest, maar behoeft aandacht. De vloeren zijn belegd met massief eiken parket. De vloeren in keuken en eetkamer zijn voorzien van tegels en vloerverwarming.
De greep loze keuken is geplaatst in 2020 en bevat een hogedrukstoomoven, heteluchtoven, magnetron, vaatwasser en koelkast. In de keuken hangt luxaflex zonwering (2020). Voor de buitendeuren van keuken en eetkamer zijn luxaflex hordeuren geplaatst (2020).

Voorbereiding camera beveiliging op woonhuis is aanwezig.
Dakbedekking op het platte dak van de schuur is in 1999 aangebracht. De afrastering is grotendeels weg i.v.m. toegankelijkheid van de reeën. De beekloop en de twee vijvers zijn aangebracht in 2020 en worden bediend door een klokpomp.
Voor het woonhuis geldt dat alle plafonds op de begane grond zijn voorzien van een dikke laag steenwolisolatie. Dit geldt ook voor alle binnen- en buitenmuren. De wanden en plafonds begane grond zijn met geschuurd stucwerk afgewerkt (2020). Het woonhuis is voorzien van een (droge) kelder.

Norg is een aangenaam toeristendorp en ook heerlijk om in te wonen. Bewonersaantal ca 3500 en zomers ca 8000 (toeristen). Norg heeft jaarlijks de “worteldagen”. Dit is een kleinschalig beeldend locatietheaterfestival dat jaarlijks met Pinksteren plaatsvindt. Dit trekt veel bezoekers naar het brinkdorp.
Dagelijkse boodschappen in het dorp. Roden 5 minuten. Groningen 20 minuten, Assen 15 minuten en allen makkelijk aan te rijden. Busdiensten in diverse richtingen. Dokter-, fysio- en tandartspraktijken aanwezig, alsmede garages, pompstations, hotels, restaurants, kleine middenstand, supermarkten, diverse sportverenigingen en zwembad. Voor ziekenhuizen uitwijken naar Assen en Groningen.


Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee of zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Hoewel wij de woning met veel zorg en naar eer en geweten hebben opgemeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. De opgegeven maten zijn indicatief, er kunnen kleine verschillen zijn. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het te meten specifieke object kunnen deze verschillen groter of kleiner zijn. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Alle genoemde jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
- niet-bewonersclausule (indien van toepassing)
- overige clausules voor zover van toepassing
- ter uwer informatie: in Amsterdam, bij bedrijfsobjecten, boten, cooperatieve verenigingen, overige bijzondere en ander te noemen gevallen, maakt de verkopende makelaar geen koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Dit geldt voor het opmeten van de ruimten, het geven van jaartallen en het geven van overige informatie. Heeft u twijfels omtrent de juistheid van enig punt dan verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons kenbaar te maken. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Eens te meer niet indien de betreffende informatie ouder is, moeilijker te verkrijgen, dan wel voor meerdere interpretaties vatbaar.

Kenmerken.

Overdracht
Bouw
 • Soort woonhuis Villa, Vrijstaande woning
 • Bouwjaar 1929
Energie
Oppervlakten & inhoud
 • Gebruiksoppervlakten
 • Wonen 123 m2
 • Perceel 5380 m2
 • Inhoud 441 m3
Indeling
 • Aantal kamers 4 kamers
Buitenruimte
 • Ligging woning aan rustige weg, buiten de bebouwde kom
Parkeergelegenheid
 • Soort parkeergelegenheid Eigen parkeerplaats
Onderhoud
 • Binnen Uitstekend
 • Buiten Goed
Kadastrale gegevens
 • NORG C 2952
 • Oppervlakte 5380m2

Actuele woningwaarde. van Langeloërweg 54 in Norg

Dit is echt een uniek object waar wij nog weinig referentiewoningen voor hebben. Hierdoor kan de geschatte woningwaarde onjuist zijn. De juiste waarde weten? Schakel hier gratis een expert in.
Geschatte woningwaarde
€ 549.000 - 607.000 augustus 2022

Verandering sinds jul
€ 7.000 (+1.23%)
Vooruitzicht 1 jaar
€ 641.000 (+10.9%)
Laatste koopsom

Voor hoeveel wordt deze woning verkocht?

Check het Huispedia Waarderapport voor Langeloërweg 54 en ontdek de verwachte verkoopprijs, interesse en het biedgedrag.

€ 000.000
Prijsontwikkeling en historie

“We zien dat de woningwaarde van Langeloërweg 54 sinds juli is gestegen. We verwachten dat deze komend jaar zal blijven stijgen. Wil je meer weten over de actuele verkoopwaarde, de lokale markt en toegang tot alle inzichten die alleen makelaars hebben? Bekijk het .”

realtor
Bart Woningmarktexpert bij Huispedia
Waardebepaling op basis van
Bekijk de top 6 woningen die het grootste effect hebben op de waarde van deze woning.
De online waardebepaling van Langeloërweg 54 kan onjuist zijn als de bij ons bekende kenmerken (bijv. woonoppervlakte) niet kloppen. Lees hier meer.
Makelaars vergelijken.

Van plan om jouw woning te verkopen of hulp nodig bij de aankoop van een nieuwe woning?

Zoek en vergelijk makelaars in Norg en omstreken.


Maandlasten. Wat worden mijn maandlasten?

52,500
Je bedrag 800,- /mnd
Benieuwd wat je maximaal kunt lenen?

Wij brengen je gratis en vrijblijvend in contact met een hypotheekadviseur. Hoor zo onafhankelijk direct wat je maximaal kunt lenen voor een woning.

Gemeente

Noordenveld


Geschatte belasting € 96,- /mnd
De getoonde cijfers zijn de gemiddelde voor de gemeente Noordenveld. Het geschatte totaalbedrag kan afwijken van de werkelijkheid. Dit is afhankelijk van de WOZ-waarde van de woning en het aantal bewoners.
Geschatte kosten 21,- /mnd
 • 1 persoonAlleen
 • 2 persoonsSamen
 • klein gezinKlein gezin
 • Middel gezinMiddel gezin
 • Groot gezinGroot gezin
Geschatte kosten ,- /mnd
Geschatte kosten 25,95 /mnd

Bereikbaarheidsscore.

47/100
Langeloërweg 54 heeft een laag tot gemiddelde bereikbaarheid, gekeken naar de afstand van deze woning tot voorzieningen in de buurt.
Treinstation
18 min. rijden
11,49 km
Bushalte
2 min. lopen
0,14 km
Centrum
5 min. fietsen
1,42 km
Snelweg afrit
19 min. rijden
12,54km
Supermarkt
6 min. fietsen
1,71 km
Kinderopvang
4 min. fietsen
1,12 km
Basisonderwijs
8 min. fietsen
2,23 km
Voortgezetonderwijs
8 min. fietsen
2,20 km
sluiten
Kaart wordt geladen

Langeloërweg 54

9331 VB Norg

Buurt.

20%

Gezinnen met kinderen
Landelijk gemiddelde: 36%

€ 303.815

Gemiddelde vraagprijs
Landelijk gemiddelde: € 482.575

+6.42%

Woningwaarde jaartrend
Landelijk gemiddelde: +0.93%
Woningmarkt status

Kopers markt

Kopers markt
Verkopers markt
Meer weten over de buurt?
Bekijk uitgebreide informatie over de woningmarkt en de inwoners van de buurt van Langeloërweg 54.
Instellingen zijn opgeslagen