De Huizenmarkt in Norg (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Norg

Woningmarkt Norg

Norg is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 35.165 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Norg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 348.347 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 348.347
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Norg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Norg is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Norg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Norg.

Woningen recent verkocht in Norg

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Norg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Norg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Norg. Een eengezinswoning in Norg komt het meest (63%) voor. Daarna komt een galerijflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Norg

In Norg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Norg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Norg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Norg
Binnenring: Nederland

Norg waar ligt dat?

Woningen te koop Norg

Wil je een huis kopen in Norg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Norg . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Norg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Norg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Norg. Zoek je huurwoning in Norg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Norg

Starterswoningen in Norg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Norg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Norg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Norg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Norg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Norg is 2.865 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.529 euro).

Leeftijden Norg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Norg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Norg

Norg bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.