Alle woningmarktinfo Norg in gemeente Noordenveld

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Norg

Een eerste blik op Norg

Norg is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 35.165 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 40 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Norg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 336.616 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 40
Gemiddelde vraagprijs € 336.616
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Norg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Norg is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Norg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Norg.

Woningen recent verkocht in Norg

Er zijn recent 40 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Norg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Norg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Norg. Een eengezinswoning in Norg komt het meest (62%) voor. Daarna komt een galerijflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Norg

In Norg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Norg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Norg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Norg
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Norg

Wil je een huis kopen in Norg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Norg . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Norg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Norg.

Zoek je huurwoning in Norg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Norg.

Huizenprijzen in Norg

Starterswoningen in Norg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Norg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Norg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Norg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Norg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Norg is 2.737 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.107 euro).

Leeftijden Norg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Norg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Norg

Norg bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen