logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Norg

Begrijp de huizenprijzen in Norg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Norg

Norg is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 31.591 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Norg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 407.186 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 407.186
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Norg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Norg is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Norg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Norg.

Woningen recent verkocht in Norg

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Norg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Norg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Norg. Een eengezinswoning in Norg komt het meest (65%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Norg

In Norg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Norg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Norg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Norg

Starterswoningen in Norg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Norg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Norg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Norg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Norg

Wil je een huis kopen in Norg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Norg . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Norg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Norg.

Bekijk alle koopwoningen in Norg. Zoek je huurwoning in Norg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Norg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Norg is 3.340 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.954 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Norg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Norg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Norg

Norg bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.