De Huizenmarkt in Noordeinde (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Noordeinde

Woningmarkt Noordeinde

Noordeinde is een plaats in de gemeente Alkmaar. Deze plaats telt volgens het CBS 102.030 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordeinde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 888.490 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 888.490
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Noordeinde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordeinde is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordeinde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noordeinde.

Woningen recent verkocht in Noordeinde

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordeinde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordeinde.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Noordeinde. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordeinde. Een eengezinswoning in Noordeinde komt het meest (50%) voor. Daarna komt een landhuis met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordeinde

In Noordeinde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordeinde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordeinde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noordeinde
Binnenring: Nederland

Noordeinde waar ligt dat?

Woningen te koop Noordeinde

Wil je een huis kopen in Noordeinde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordeinde . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordeinde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordeinde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Noordeinde. Zoek je huurwoning in Noordeinde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Noordeinde

Starterswoningen in Noordeinde zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Noordeinde zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordeinde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noordeinde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noordeinde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordeinde is 3.512 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.998 euro).

Leeftijden Noordeinde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordeinde vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Noordeinde

Noordeinde bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.