De Huizenmarkt in Nieuwehorne (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuwehorne

Woningmarkt Nieuwehorne

Nieuwehorne is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze plaats telt volgens het CBS 40.960 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwehorne. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 549.592 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 549.592
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nieuwehorne

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwehorne is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwehorne moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwehorne.

Woningen recent verkocht in Nieuwehorne

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwehorne. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwehorne.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwehorne. Een eengezinswoning in Nieuwehorne komt het meest (75%) voor. Daarna komt een landhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwehorne

In Nieuwehorne wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwehorne

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwehorne (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwehorne
Binnenring: Nederland

Nieuwehorne waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuwehorne

Wil je een huis kopen in Nieuwehorne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwehorne . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwehorne alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwehorne.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuwehorne. Zoek je huurwoning in Nieuwehorne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuwehorne

Starterswoningen in Nieuwehorne zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwehorne zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwehorne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwehorne? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwehorne

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwehorne is 3.019 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.401 euro).

Leeftijden Nieuwehorne

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwehorne vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuwehorne

Nieuwehorne bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.