logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuw-Vossemeer

Begrijp de huizenprijzen in Nieuw-Vossemeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuw-Vossemeer

Nieuw-Vossemeer is een plaats in de gemeente Steenbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 24.610 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Vossemeer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 325.008 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 325.008
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Nieuw-Vossemeer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw-Vossemeer is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw-Vossemeer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuw-Vossemeer.

Woningen recent verkocht in Nieuw-Vossemeer

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Vossemeer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw-Vossemeer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw-Vossemeer. Een eengezinswoning in Nieuw-Vossemeer komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw-Vossemeer

In Nieuw-Vossemeer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw-Vossemeer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw-Vossemeer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuw-Vossemeer

Starterswoningen in Nieuw-Vossemeer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw-Vossemeer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw-Vossemeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuw-Vossemeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuw-Vossemeer

Wil je een huis kopen in Nieuw-Vossemeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw-Vossemeer . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw-Vossemeer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw-Vossemeer.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuw-Vossemeer. Zoek je huurwoning in Nieuw-Vossemeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuw-Vossemeer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw-Vossemeer is 3.415 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.510 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuw-Vossemeer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw-Vossemeer vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuw-Vossemeer

Nieuw-Vossemeer bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.