De Huizenmarkt in Nieuw-Vossemeer (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuw-Vossemeer

Woningmarkt Nieuw-Vossemeer

Nieuw-Vossemeer is een plaats in de gemeente Steenbergen. Deze plaats telt volgens het CBS 24.770 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Vossemeer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 298.238 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 298.238
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Nieuw-Vossemeer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw-Vossemeer is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw-Vossemeer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuw-Vossemeer.

Woningen recent verkocht in Nieuw-Vossemeer

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Vossemeer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw-Vossemeer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw-Vossemeer. Een eengezinswoning in Nieuw-Vossemeer komt het meest (85%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw-Vossemeer

In Nieuw-Vossemeer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw-Vossemeer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw-Vossemeer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuw-Vossemeer
Binnenring: Nederland

Nieuw-Vossemeer waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuw-Vossemeer

Wil je een huis kopen in Nieuw-Vossemeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw-Vossemeer . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw-Vossemeer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw-Vossemeer.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuw-Vossemeer. Zoek je huurwoning in Nieuw-Vossemeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuw-Vossemeer

Starterswoningen in Nieuw-Vossemeer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw-Vossemeer zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw-Vossemeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuw-Vossemeer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuw-Vossemeer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw-Vossemeer is 2.512 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.420 euro).

Leeftijden Nieuw-Vossemeer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw-Vossemeer vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuw-Vossemeer

Nieuw-Vossemeer bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.