Huizenmarkt Nieuw-Vossemeer in Nieuw-Vossemeer (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuw-Vossemeer

Woningmarkt Nieuw-Vossemeer

Nieuw-Vossemeer is een wijk in de plaats Nieuw-Vossemeer binnen de gemeente Steenbergen. Deze wijk telt volgens het CBS 2.365 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Vossemeer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 303.289 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 303.289
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Nieuw-Vossemeer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw-Vossemeer is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw-Vossemeer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuw-Vossemeer.

Woningen recent verkocht in Nieuw-Vossemeer

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Vossemeer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw-Vossemeer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw-Vossemeer. Een eengezinswoning in Nieuw-Vossemeer komt het meest (85%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw-Vossemeer

In Nieuw-Vossemeer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw-Vossemeer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw-Vossemeer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuw-Vossemeer
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuw-Vossemeer

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuw-Vossemeer vergeleken met de Steenbergen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Nieuw-Vossemeer waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuw-Vossemeer

Wil je een huis kopen in Nieuw-Vossemeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw-Vossemeer . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw-Vossemeer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw-Vossemeer.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuw-Vossemeer. Zoek je huurwoning in Nieuw-Vossemeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuw-Vossemeer

Starterswoningen in Nieuw-Vossemeer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw-Vossemeer zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw-Vossemeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuw-Vossemeer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuw-Vossemeer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw-Vossemeer is 2.721 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.363 euro).

Leeftijden Nieuw-Vossemeer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw-Vossemeer vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuw-Vossemeer

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuw-Vossemeer? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuw-Vossemeer

Nieuw-Vossemeer Verspreide huizen waaronder Pelsendijk en Rolaf