Huizenprijzen en de huizenmarkt Steenbergen in Steenbergen

Begrijp de huizenprijzen in Steenbergen Steenbergen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Steenbergen Steenbergen

Steenbergen is een wijk in de plaats Steenbergen binnen de gemeente Steenbergen. Deze wijk telt volgens het CBS 13.935 inwoners. Momenteel staan er 38 woningen te koop en zijn er recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Steenbergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 419.848 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 38
Woningen recent verkocht 53
Gemiddelde vraagprijs € 419.848
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Steenbergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Steenbergen is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Steenbergen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Steenbergen.

Woningen recent verkocht in Steenbergen

Er zijn recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Steenbergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Steenbergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Steenbergen. Een eengezinswoning in Steenbergen komt het meest (70%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Steenbergen

In Steenbergen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Steenbergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Steenbergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Steenbergen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Steenbergen vergeleken met de Steenbergen en Nederland.

Huizenprijzen in Steenbergen Steenbergen

Starterswoningen in Steenbergen Steenbergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Steenbergen Steenbergen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Steenbergen Steenbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Steenbergen Steenbergen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Steenbergen Steenbergen

Wil je een huis kopen in Steenbergen Steenbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Steenbergen Steenbergen . Er staan momenteel 38 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Steenbergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Steenbergen.

Bekijk alle koopwoningen in Steenbergen Steenbergen. Zoek je huurwoning in Steenbergen Steenbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Steenbergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Steenbergen is 3.210 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.162 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Steenbergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Steenbergen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Steenbergen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Steenbergen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Steenbergen

Steenbergen-Centrum Welberg Steenbergen-Zuid Steenbergen-Noord Industrieterrein Reinierpolder Graaf Hendrik- en Triangelpolder Westelijke polders Het Oudland