Huizenprijzen en de huizenmarkt in Muiderberg

Begrijp de huizenprijzen in Muiderberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Muiderberg

Muiderberg is een plaats in de gemeente Gooise Meren. Deze plaats telt volgens het CBS 39.695 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Muiderberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 810.581 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 810.581
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Muiderberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Muiderberg is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Muiderberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Muiderberg.

Woningen recent verkocht in Muiderberg

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Muiderberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Muiderberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Muiderberg. Een eengezinswoning in Muiderberg komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Muiderberg

In Muiderberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Muiderberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Muiderberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Muiderberg

Starterswoningen in Muiderberg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Muiderberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Muiderberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Muiderberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Muiderberg

Wil je een huis kopen in Muiderberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Muiderberg . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Muiderberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Muiderberg.

Bekijk alle koopwoningen in Muiderberg. Zoek je huurwoning in Muiderberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Muiderberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Muiderberg is 4.666 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.073 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Muiderberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Muiderberg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Muiderberg

Muiderberg bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.