Huizenmarkt Spiegel in Bussum (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Spiegel

Woningmarkt Spiegel

Spiegel is een wijk in de plaats Bussum binnen de gemeente Gooise Meren. Deze wijk telt volgens het CBS 5.220 inwoners. Momenteel staan er 39 woningen te koop en zijn er recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spiegel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.040.325 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 39
Woningen recent verkocht 38
Gemiddelde vraagprijs € 1.040.325
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Spiegel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spiegel is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spiegel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Spiegel.

Woningen recent verkocht in Spiegel

Er zijn recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spiegel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spiegel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spiegel. Een villa in Spiegel komt het meest (34%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spiegel

In Spiegel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Spiegel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Spiegel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Spiegel
Binnenring: Nederland

Spiegel waar ligt dat?

Woningen te koop Spiegel

Wil je een huis kopen in Spiegel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spiegel . Er staan momenteel 39 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spiegel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spiegel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Spiegel. Zoek je huurwoning in Spiegel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Spiegel

Starterswoningen in Spiegel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Spiegel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spiegel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Spiegel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Spiegel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spiegel is 5.898 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (5.796 euro).

Leeftijden Spiegel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spiegel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Spiegel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Spiegel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Spiegel

Lomanplein Schimmellaan Boslaan Koedijk Kom van Bieghel Meijerkamp Fransekamp