logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Havendijk in Moerdijk

Begrijp de huizenprijzen in Havendijk te Moerdijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Havendijk te Moerdijk

Havendijk is een straat in de plaats Moerdijk binnen de gemeente Moerdijk . Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Havendijk in Moerdijk. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 463.536
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Havendijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Havendijk is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Havendijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Havendijk

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Havendijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Havendijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Havendijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Havendijk. Een eengezinswoning in Havendijk komt het meest (75%) voor. Daarna komt een herenhuis met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Havendijk

In Havendijk wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Havendijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Havendijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Havendijk te Moerdijk

Starterswoningen in Havendijk te Moerdijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Havendijk te Moerdijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Havendijk te Moerdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Havendijk te Moerdijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Havendijk te Moerdijk

Wil je een huis kopen in Havendijk te Moerdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Havendijk te Moerdijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Havendijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Havendijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Havendijk te Moerdijk.

Bekijk alle koopwoningen in Havendijk te Moerdijk. Zoek je huurwoning in Havendijk te Moerdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Havendijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Havendijk is 3.838 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.406 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Havendijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Havendijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Havendijk in Moerdijk

Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht in Havendijk te Moerdijk.

Adres Postcode Status
Havendijk 4 4782 AA Verkocht onder voorbehoud
Havendijk 2 4782 AA Niet beschikbaar
Havendijk 3 4782 AA Niet beschikbaar
Havendijk 6 4782 AA Niet beschikbaar
Havendijk 6-B 4782 AA Niet beschikbaar
Havendijk 8 4782 AA Niet beschikbaar
Havendijk 10 4782 AA Niet beschikbaar
Havendijk 12 4782 AA Niet beschikbaar