Huizenprijzen en de huizenmarkt in Mildam

Begrijp de huizenprijzen in Mildam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Mildam

Mildam is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze plaats telt volgens het CBS 40.960 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mildam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 445.650 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 445.650
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Mildam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mildam is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mildam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mildam.

Woningen recent verkocht in Mildam

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mildam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mildam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mildam. Een eengezinswoning in Mildam komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mildam

In Mildam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mildam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mildam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Mildam

Starterswoningen in Mildam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Mildam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mildam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Mildam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Mildam

Wil je een huis kopen in Mildam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mildam . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mildam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mildam.

Bekijk alle koopwoningen in Mildam. Zoek je huurwoning in Mildam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Mildam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mildam is 2.620 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.471 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Mildam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mildam vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Mildam

Mildam bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.