Huizenprijzen en de huizenmarkt in Middenmeer

Begrijp de huizenprijzen in Middenmeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Middenmeer

Middenmeer is een plaats in de gemeente Hollands Kroon. Deze plaats telt volgens het CBS 47.700 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middenmeer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 528.754 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 528.754
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Middenmeer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Middenmeer is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Middenmeer kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Middenmeer

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middenmeer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Middenmeer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Middenmeer. Een eengezinswoning in Middenmeer komt het meest (82%) voor. Daarna komt een portiekflat met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Middenmeer

In Middenmeer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Middenmeer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Middenmeer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Middenmeer

Starterswoningen in Middenmeer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Middenmeer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Middenmeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Middenmeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Middenmeer

Wil je een huis kopen in Middenmeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Middenmeer . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Middenmeer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Middenmeer.

Bekijk alle koopwoningen in Middenmeer. Zoek je huurwoning in Middenmeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Middenmeer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Middenmeer is 2.919 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.760 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Middenmeer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Middenmeer vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Middenmeer

Middenmeer bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.