Huizenprijzen en de huizenmarkt in Luinjeberd

Begrijp de huizenprijzen in Luinjeberd met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Luinjeberd

Luinjeberd is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze plaats telt volgens het CBS 40.960 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Luinjeberd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 330.610 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 330.610
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Luinjeberd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Luinjeberd is 82 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Luinjeberd kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Luinjeberd

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Luinjeberd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Luinjeberd.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Luinjeberd. Een eengezinswoning in Luinjeberd komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Luinjeberd

In Luinjeberd wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Luinjeberd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Luinjeberd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Luinjeberd

Starterswoningen in Luinjeberd zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Luinjeberd zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Luinjeberd zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Luinjeberd? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Luinjeberd

Wil je een huis kopen in Luinjeberd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Luinjeberd . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Luinjeberd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Luinjeberd.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Luinjeberd.

Bekijk alle koopwoningen in Luinjeberd. Zoek je huurwoning in Luinjeberd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Luinjeberd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Luinjeberd is 2.784 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.282 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Luinjeberd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Luinjeberd vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Luinjeberd

Luinjeberd bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.