De Huizenmarkt in Luinjeberd (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Luinjeberd

Woningmarkt Luinjeberd

Luinjeberd is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze plaats telt volgens het CBS 40.960 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Luinjeberd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 243.827 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 243.827
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Luinjeberd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Luinjeberd is 123 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Luinjeberd kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Luinjeberd

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Luinjeberd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Luinjeberd.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Luinjeberd. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Luinjeberd. Een eengezinswoning in Luinjeberd komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Luinjeberd

In Luinjeberd wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Luinjeberd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Luinjeberd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Luinjeberd
Binnenring: Nederland

Luinjeberd waar ligt dat?

Woningen te koop Luinjeberd

Wil je een huis kopen in Luinjeberd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Luinjeberd . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Luinjeberd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Luinjeberd.

Bekijk hier alle koopwoningen in Luinjeberd. Zoek je huurwoning in Luinjeberd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Luinjeberd

Starterswoningen in Luinjeberd zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Luinjeberd zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Luinjeberd zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Luinjeberd? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Luinjeberd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Luinjeberd is 2.236 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.191 euro).

Leeftijden Luinjeberd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Luinjeberd vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Luinjeberd

Luinjeberd bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.