logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Losser

Begrijp de huizenprijzen in Losser met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Losser

Losser is een plaats in de gemeente Losser. Deze plaats telt volgens het CBS 23.362 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 62 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Losser. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 382.150 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 62
Gemiddelde vraagprijs € 382.150
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Losser

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Losser is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Losser moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Losser.

Woningen recent verkocht in Losser

Er zijn recent 62 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Losser. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Losser.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Losser. Een eengezinswoning in Losser komt het meest (80%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Losser

In Losser wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Losser

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Losser (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Losser

Starterswoningen in Losser zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Losser zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Losser zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Losser? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Losser

Wil je een huis kopen in Losser? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Losser . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Losser alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Losser.

Bekijk alle koopwoningen in Losser. Zoek je huurwoning in Losser? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Losser

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Losser is 2.873 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.615 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Losser

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Losser vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Losser

Losser bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.