De Huizenmarkt in Losser (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Losser

Woningmarkt Losser

Losser is een plaats in de gemeente Losser. Deze plaats telt volgens het CBS 22.545 inwoners. Momenteel staan er 44 woningen te koop en zijn er recent 90 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Losser. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 369.980 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 44
Woningen recent verkocht 90
Gemiddelde vraagprijs € 369.980
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Losser

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Losser is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Losser moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Losser.

Woningen recent verkocht in Losser

Er zijn recent 90 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Losser. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Losser.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Losser. Een eengezinswoning in Losser komt het meest (80%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Losser

In Losser wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Losser

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Losser (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Losser
Binnenring: Nederland

Losser waar ligt dat?

Woningen te koop Losser

Wil je een huis kopen in Losser? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Losser . Er staan momenteel 44 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Losser alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Losser.

Bekijk hier alle koopwoningen in Losser. Zoek je huurwoning in Losser? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Losser

Starterswoningen in Losser zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Losser zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Losser zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Losser? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Losser

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Losser is 2.633 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.418 euro).

Leeftijden Losser

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Losser vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Losser

Losser bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.