De Huizenmarkt in Lieveren (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lieveren

Woningmarkt Lieveren

Lieveren is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 35.165 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lieveren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.270.806 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 1.270.806
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Lieveren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lieveren is 74 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lieveren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lieveren

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lieveren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lieveren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lieveren. Een eengezinswoning in Lieveren komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lieveren

In Lieveren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lieveren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lieveren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lieveren
Binnenring: Nederland

Lieveren waar ligt dat?

Woningen te koop Lieveren

Wil je een huis kopen in Lieveren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lieveren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lieveren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lieveren.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Lieveren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lieveren. Zoek je huurwoning in Lieveren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lieveren

Starterswoningen in Lieveren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lieveren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lieveren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lieveren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lieveren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lieveren is 3.284 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.987 euro).

Leeftijden Lieveren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lieveren vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lieveren

Lieveren bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.