logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lieveren

Begrijp de huizenprijzen in Lieveren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lieveren

Lieveren is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 31.591 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lieveren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.207.558 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 1.207.558
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Lieveren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lieveren is 60 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lieveren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lieveren

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lieveren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lieveren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lieveren. Een eengezinswoning in Lieveren komt het meest (56%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lieveren

In Lieveren wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lieveren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lieveren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lieveren

Starterswoningen in Lieveren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lieveren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lieveren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lieveren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lieveren

Wil je een huis kopen in Lieveren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lieveren . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lieveren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lieveren.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Lieveren.

Bekijk alle koopwoningen in Lieveren. Zoek je huurwoning in Lieveren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lieveren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lieveren is 3.884 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.006 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lieveren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lieveren vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lieveren

Lieveren bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.