logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lichtenvoorde

Begrijp de huizenprijzen in Lichtenvoorde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lichtenvoorde

Lichtenvoorde is een plaats in de gemeente Oost Gelre. Deze plaats telt volgens het CBS 29.846 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lichtenvoorde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 380.462 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 58
Gemiddelde vraagprijs € 380.462
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Lichtenvoorde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lichtenvoorde is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lichtenvoorde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lichtenvoorde.

Woningen recent verkocht in Lichtenvoorde

Er zijn recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lichtenvoorde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lichtenvoorde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lichtenvoorde. Een eengezinswoning in Lichtenvoorde komt het meest (77%) voor. Daarna komt een galerijflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lichtenvoorde

In Lichtenvoorde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lichtenvoorde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lichtenvoorde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lichtenvoorde

Starterswoningen in Lichtenvoorde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lichtenvoorde zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lichtenvoorde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lichtenvoorde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lichtenvoorde

Wil je een huis kopen in Lichtenvoorde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lichtenvoorde . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lichtenvoorde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lichtenvoorde.

Bekijk alle koopwoningen in Lichtenvoorde. Zoek je huurwoning in Lichtenvoorde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lichtenvoorde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lichtenvoorde is 3.185 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.071 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lichtenvoorde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lichtenvoorde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lichtenvoorde

Lichtenvoorde bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.