De Huizenmarkt in Lichtenvoorde (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lichtenvoorde

Woningmarkt Lichtenvoorde

Lichtenvoorde is een plaats in de gemeente Oost Gelre. Deze plaats telt volgens het CBS 29.690 inwoners. Momenteel staan er 38 woningen te koop en zijn er recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lichtenvoorde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 349.048 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 38
Woningen recent verkocht 83
Gemiddelde vraagprijs € 349.048
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Lichtenvoorde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lichtenvoorde is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lichtenvoorde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lichtenvoorde

Er zijn recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lichtenvoorde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lichtenvoorde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lichtenvoorde. Een eengezinswoning in Lichtenvoorde komt het meest (76%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lichtenvoorde

In Lichtenvoorde wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lichtenvoorde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lichtenvoorde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lichtenvoorde
Binnenring: Nederland

Lichtenvoorde waar ligt dat?

Woningen te koop Lichtenvoorde

Wil je een huis kopen in Lichtenvoorde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lichtenvoorde . Er staan momenteel 38 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lichtenvoorde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lichtenvoorde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lichtenvoorde. Zoek je huurwoning in Lichtenvoorde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lichtenvoorde

Starterswoningen in Lichtenvoorde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lichtenvoorde zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lichtenvoorde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lichtenvoorde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lichtenvoorde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lichtenvoorde is 3.059 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.627 euro).

Leeftijden Lichtenvoorde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lichtenvoorde vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lichtenvoorde

Lichtenvoorde bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.