logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lepelstraat

Begrijp de huizenprijzen in Lepelstraat met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lepelstraat

Lepelstraat is een plaats in de gemeente Bergen op Zoom. Deze plaats telt volgens het CBS 68.864 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lepelstraat. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 600.870 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 600.870
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Lepelstraat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lepelstraat is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lepelstraat moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lepelstraat.

Woningen recent verkocht in Lepelstraat

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lepelstraat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lepelstraat.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lepelstraat. Een eengezinswoning in Lepelstraat komt het meest (78%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lepelstraat

In Lepelstraat wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lepelstraat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lepelstraat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lepelstraat

Starterswoningen in Lepelstraat zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lepelstraat zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lepelstraat zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lepelstraat? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lepelstraat

Wil je een huis kopen in Lepelstraat? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lepelstraat . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lepelstraat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lepelstraat.

Bekijk alle koopwoningen in Lepelstraat. Zoek je huurwoning in Lepelstraat? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lepelstraat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lepelstraat is 4.544 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.885 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lepelstraat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lepelstraat vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lepelstraat

Lepelstraat bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.