logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving in Bergen op Zoom

Begrijp de huizenprijzen in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving Bergen op Zoom met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving Bergen op Zoom

Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving is een wijk in de plaats Bergen op Zoom binnen de gemeente Bergen op Zoom. Deze wijk telt volgens het CBS 13.910 inwoners. Momenteel staan er 61 woningen te koop en zijn er recent 97 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 381.063 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 61
Woningen recent verkocht 97
Gemiddelde vraagprijs € 381.063
Percentage gezinnen met kinderen 21%

Verkoopduur woningen in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving.

Woningen recent verkocht in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving

Er zijn recent 97 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving. Een eengezinswoning in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving komt het meest (32%) voor. Daarna komt een galerijflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving

In Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving vergeleken met de Bergen op Zoom en Nederland.

Huizenprijzen in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving Bergen op Zoom

Starterswoningen in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving Bergen op Zoom zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving Bergen op Zoom zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving Bergen op Zoom zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving Bergen op Zoom? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving Bergen op Zoom

Wil je een huis kopen in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving Bergen op Zoom? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving Bergen op Zoom . Er staan momenteel 61 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving.

Bekijk alle koopwoningen in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving Bergen op Zoom. Zoek je huurwoning in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving Bergen op Zoom? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving is 2.781 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.654 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving

Centrum Havenkwartier Vestinggronden-Noord Vestinggronden-Zuid Het Fort Zeekant Het Glacis