logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bergen op Zoom-Oost in Bergen op Zoom

Begrijp de huizenprijzen in Bergen op Zoom-Oost Bergen op Zoom met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bergen op Zoom-Oost Bergen op Zoom

Bergen op Zoom-Oost is een wijk in de plaats Bergen op Zoom binnen de gemeente Bergen op Zoom. Deze wijk telt volgens het CBS 19.275 inwoners. Momenteel staan er 37 woningen te koop en zijn er recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergen op Zoom-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 367.936 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 37
Woningen recent verkocht 83
Gemiddelde vraagprijs € 367.936
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Bergen op Zoom-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bergen op Zoom-Oost is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bergen op Zoom-Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bergen op Zoom-Oost.

Woningen recent verkocht in Bergen op Zoom-Oost

Er zijn recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergen op Zoom-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bergen op Zoom-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bergen op Zoom-Oost. Een eengezinswoning in Bergen op Zoom-Oost komt het meest (78%) voor. Daarna komt een galerijflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bergen op Zoom-Oost

In Bergen op Zoom-Oost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bergen op Zoom-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bergen op Zoom-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bergen op Zoom-Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bergen op Zoom-Oost vergeleken met de Bergen op Zoom en Nederland.

Huizenprijzen in Bergen op Zoom-Oost Bergen op Zoom

Starterswoningen in Bergen op Zoom-Oost Bergen op Zoom zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bergen op Zoom-Oost Bergen op Zoom zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bergen op Zoom-Oost Bergen op Zoom zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bergen op Zoom-Oost Bergen op Zoom? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bergen op Zoom-Oost Bergen op Zoom

Wil je een huis kopen in Bergen op Zoom-Oost Bergen op Zoom? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bergen op Zoom-Oost Bergen op Zoom . Er staan momenteel 37 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bergen op Zoom-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bergen op Zoom-Oost.

Bekijk alle koopwoningen in Bergen op Zoom-Oost Bergen op Zoom. Zoek je huurwoning in Bergen op Zoom-Oost Bergen op Zoom? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bergen op Zoom-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bergen op Zoom-Oost is 2.764 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.572 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bergen op Zoom-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bergen op Zoom-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bergen op Zoom-Oost

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bergen op Zoom-Oost? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bergen op Zoom-Oost

Gageldonk-West Warande-West Gageldonk-Oost Warande-Oost Nieuw Borgvliet Langeweg Lage Meren Verspreide huizen Heimolen Buitengebied-Oost