logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Lepelstraat in Lepelstraat

Begrijp de huizenprijzen in Lepelstraat Bergen op Zoom met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lepelstraat Bergen op Zoom

Lepelstraat is een wijk in de plaats Lepelstraat binnen de gemeente Bergen op Zoom. Deze wijk telt volgens het CBS 1.945 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lepelstraat. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 570.335 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 570.335
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Lepelstraat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lepelstraat is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lepelstraat moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lepelstraat.

Woningen recent verkocht in Lepelstraat

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lepelstraat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lepelstraat.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lepelstraat. Een eengezinswoning in Lepelstraat komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lepelstraat

In Lepelstraat wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lepelstraat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lepelstraat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Lepelstraat

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lepelstraat vergeleken met de Bergen op Zoom en Nederland.

Huizenprijzen in Lepelstraat Bergen op Zoom

Starterswoningen in Lepelstraat Bergen op Zoom zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lepelstraat Bergen op Zoom zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lepelstraat Bergen op Zoom zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lepelstraat Bergen op Zoom? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lepelstraat Bergen op Zoom

Wil je een huis kopen in Lepelstraat Bergen op Zoom? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lepelstraat Bergen op Zoom . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lepelstraat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lepelstraat.

Bekijk alle koopwoningen in Lepelstraat Bergen op Zoom. Zoek je huurwoning in Lepelstraat Bergen op Zoom? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lepelstraat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lepelstraat is 4.721 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.660 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lepelstraat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lepelstraat vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lepelstraat

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lepelstraat? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lepelstraat

Lepelstraat Verspreide huizen Kladde Verspreide huizen Klutsdorp Verspreide huizen Oud Glymespolder