logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in IJhorst

Begrijp de huizenprijzen in IJhorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in IJhorst

IJhorst is een plaats in de gemeente Staphorst. Deze plaats telt volgens het CBS 17.628 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJhorst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 490.159 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 490.159
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in IJhorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in IJhorst is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in IJhorst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in IJhorst.

Woningen recent verkocht in IJhorst

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJhorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond IJhorst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in IJhorst. Een eengezinswoning in IJhorst komt het meest (60%) voor. Daarna komt een bungalow met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling IJhorst

In IJhorst wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat IJhorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van IJhorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in IJhorst

Starterswoningen in IJhorst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in IJhorst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in IJhorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in IJhorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop IJhorst

Wil je een huis kopen in IJhorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in IJhorst . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in IJhorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in IJhorst.

Bekijk alle koopwoningen in IJhorst. Zoek je huurwoning in IJhorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in IJhorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in IJhorst is 3.390 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.184 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden IJhorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in IJhorst vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van IJhorst

IJhorst bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.