logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Klooster in Rouveen

Begrijp de huizenprijzen in Klooster Staphorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Klooster

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klooster. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Klooster.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Klooster. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Klooster. Een woonboerderij in Klooster komt het meest (50%) voor. Daarna komt een villa met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Klooster

In Klooster wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Klooster

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Klooster (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Klooster

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Klooster vergeleken met de Staphorst en Nederland.

Huizenprijzen in Klooster Staphorst

Starterswoningen in Klooster Staphorst zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Klooster Staphorst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Klooster Staphorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Klooster Staphorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Klooster Staphorst

Wil je een huis kopen in Klooster Staphorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Klooster Staphorst . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Klooster alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Klooster.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Klooster Staphorst.

Bekijk alle koopwoningen in Klooster Staphorst. Zoek je huurwoning in Klooster Staphorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Klooster

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Klooster vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Klooster

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Klooster? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Klooster

Verspreide huizen Zwartewatersklooster en Holtrust