Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hoornsterzwaag

Begrijp de huizenprijzen in Hoornsterzwaag met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoornsterzwaag

Hoornsterzwaag is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze plaats telt volgens het CBS 40.960 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoornsterzwaag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 502.099 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 502.099
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Hoornsterzwaag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoornsterzwaag is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoornsterzwaag kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hoornsterzwaag

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoornsterzwaag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoornsterzwaag.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoornsterzwaag. Een eengezinswoning in Hoornsterzwaag komt het meest (51%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 37% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoornsterzwaag

In Hoornsterzwaag wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoornsterzwaag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoornsterzwaag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hoornsterzwaag

Starterswoningen in Hoornsterzwaag zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoornsterzwaag zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoornsterzwaag zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoornsterzwaag? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoornsterzwaag

Wil je een huis kopen in Hoornsterzwaag? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoornsterzwaag . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoornsterzwaag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoornsterzwaag.

Bekijk alle koopwoningen in Hoornsterzwaag. Zoek je huurwoning in Hoornsterzwaag? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoornsterzwaag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoornsterzwaag is 3.439 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.596 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoornsterzwaag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoornsterzwaag vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hoornsterzwaag

Hoornsterzwaag bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.