De Huizenmarkt in Hank (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hank

Woningmarkt Hank

Hank is een plaats in de gemeente Altena. Deze plaats telt volgens het CBS 54.725 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hank. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 413.845 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 413.845
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Hank

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hank is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hank moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hank.

Woningen recent verkocht in Hank

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hank. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hank.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hank. Een eengezinswoning in Hank komt het meest (84%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hank

In Hank wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hank

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hank (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hank
Binnenring: Nederland

Hank waar ligt dat?

Woningen te koop Hank

Wil je een huis kopen in Hank? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hank . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hank alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hank.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hank. Zoek je huurwoning in Hank? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hank

Starterswoningen in Hank zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hank zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hank zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hank? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hank

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hank is 3.361 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.468 euro).

Leeftijden Hank

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hank vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hank

Hank bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.