Huizenprijzen en de huizenmarkt in Haarzuilens

Begrijp de huizenprijzen in Haarzuilens met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Haarzuilens

Haarzuilens is een plaats in de gemeente Utrecht. Deze plaats telt volgens het CBS 354.430 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haarzuilens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.261.933 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.261.933
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Haarzuilens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haarzuilens is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haarzuilens moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Haarzuilens.

Woningen recent verkocht in Haarzuilens

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haarzuilens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haarzuilens.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haarzuilens. Een eengezinswoning in Haarzuilens komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haarzuilens

In Haarzuilens wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haarzuilens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haarzuilens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Haarzuilens

Starterswoningen in Haarzuilens zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haarzuilens zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haarzuilens zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Haarzuilens? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Haarzuilens

Wil je een huis kopen in Haarzuilens? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haarzuilens . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Haarzuilens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haarzuilens.

Bekijk alle koopwoningen in Haarzuilens. Zoek je huurwoning in Haarzuilens? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Haarzuilens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haarzuilens is 5.176 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.512 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Haarzuilens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haarzuilens vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Haarzuilens

Haarzuilens bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.