Vleuten-De Meern in gemeente Utrecht

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vleuten-De Meern

Een eerste blik op Vleuten-De Meern

Vleuten-De Meern is een wijk in de gemeente Utrecht. Deze wijk telt volgens het CBS 48.305 inwoners. Momenteel staan er 82 woningen te koop en zijn er recent 183 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Vleuten-De Meern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 481.876 euro.

Woningen te koop 82
Woningen recent verkocht 183
Gemiddelde vraagprijs € 481.876
Percentage gezinnen met kinderen 51%

Verkoopduur woningen in Vleuten-De Meern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vleuten-De Meern is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vleuten-De Meern moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vleuten-De Meern.

Woningen recent verkocht in Vleuten-De Meern

Er zijn recent 183 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vleuten-De Meern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vleuten-De Meern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vleuten-De Meern. Een eengezinswoning in Vleuten-De Meern komt het meest (62%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vleuten-De Meern

In Vleuten-De Meern wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vleuten-De Meern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vleuten-De Meern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vleuten-De Meern
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Vleuten-De Meern

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vleuten-De Meern vergeleken met de Utrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Vleuten-De Meern

Wil je een huis kopen in Vleuten-De Meern? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vleuten-De Meern. Er staan momenteel 82 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vleuten-De Meern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vleuten-De Meern.

Huizenprijzen in Vleuten-De Meern

Starterswoningen in Vleuten-De Meern zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vleuten-De Meern zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vleuten-De Meern zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vleuten-De Meern? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vleuten-De Meern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vleuten-De Meern is 3.416 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Vleuten-De Meern is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Vleuten-De Meern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vleuten-De Meern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vleuten-De Meern

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vleuten-De Meern? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vleuten-De Meern

Haarrijn Haarzuilens en omgeving Vleuten Máximapark Vleuterweide-West Vleuterweide-Noord/Oost/Centrum Vleuterweide-Zuid Veldhuizen De Meern-Noord De Meern-Zuid Bedrijvengebied Oudenrijn Rijnenburg

Instellingen zijn opgeslagen