De Huizenmarkt in Giessen (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Giessen

Woningmarkt Giessen

Giessen is een plaats in de gemeente Altena. Deze plaats telt volgens het CBS 54.725 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Giessen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 353.521 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 353.521
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Giessen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Giessen is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Giessen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Giessen.

Woningen recent verkocht in Giessen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Giessen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Giessen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Giessen. Een eengezinswoning in Giessen komt het meest (90%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Giessen

In Giessen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Giessen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Giessen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Giessen
Binnenring: Nederland

Giessen waar ligt dat?

Woningen te koop Giessen

Wil je een huis kopen in Giessen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Giessen . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Giessen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Giessen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Giessen. Zoek je huurwoning in Giessen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Giessen

Starterswoningen in Giessen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Giessen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Giessen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Giessen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Giessen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Giessen is 3.029 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.001 euro).

Leeftijden Giessen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Giessen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Giessen

Giessen bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.