logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Gersloot

Begrijp de huizenprijzen in Gersloot met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gersloot

Gersloot is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze plaats telt volgens het CBS 51.637 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gersloot. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 494.162 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 494.162
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Gersloot

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gersloot is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gersloot moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gersloot.

Woningen recent verkocht in Gersloot

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gersloot. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gersloot.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gersloot. Een eengezinswoning in Gersloot komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 42% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gersloot

In Gersloot wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gersloot

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gersloot (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Gersloot

Starterswoningen in Gersloot zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Gersloot zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gersloot zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gersloot? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gersloot

Wil je een huis kopen in Gersloot? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gersloot . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gersloot alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gersloot.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Gersloot.

Bekijk alle koopwoningen in Gersloot. Zoek je huurwoning in Gersloot? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gersloot

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gersloot is 3.612 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.713 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gersloot

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gersloot vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Gersloot

Gersloot bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.