De Huizenmarkt in Gersloot (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Gersloot

Woningmarkt Gersloot

Gersloot is een plaats in de gemeente Heerenveen. Deze plaats telt volgens het CBS 40.960 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gersloot. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 471.286 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 471.286
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Gersloot

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gersloot is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gersloot moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gersloot.

Woningen recent verkocht in Gersloot

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gersloot. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gersloot.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Gersloot. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gersloot. Een eengezinswoning in Gersloot komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 42% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gersloot

In Gersloot wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gersloot

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gersloot (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gersloot
Binnenring: Nederland

Gersloot waar ligt dat?

Woningen te koop Gersloot

Wil je een huis kopen in Gersloot? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gersloot . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gersloot alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gersloot.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Gersloot.

Bekijk hier alle koopwoningen in Gersloot. Zoek je huurwoning in Gersloot? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Gersloot

Starterswoningen in Gersloot zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Gersloot zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gersloot zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gersloot? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gersloot

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gersloot is 3.712 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.657 euro).

Leeftijden Gersloot

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gersloot vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Gersloot

Gersloot bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.